11.11.2006

Viime päivinä olen harrastanut amerikkalaisuutta. Se alkoi viattomasti kun törmäsin jossain neuleblogissa (tähän käsityömaniaan kuuluu myös niiden lukeminen) neuleaiheiseen podcastiin, jota pitää Walesissa asuva amerikkalainen nainen, olen kuunnellut sen arkistoja viime päivinä neuloessani, tarvitsen siihen jotain viihdykettä (joskus televisiosta olisi hyötyä). Podcastin kautta löysin Deirdre Flintin, joka musiikkia (ja podcast) löytyy iTunesin kaupastakin. En tiedä mikä hänen musiikissaan iski, en ole yleensä kauheasti pitänyt amerikkalaisesta nykymusiikista (ei sen takia että se on amerikkalaista, vaan kuulemani eivät vain ole miellyttäneet minua, tietysti niin isossa maassa tehdään varmasti musiikkia minunkin makuuni), en välttämättä välitä Flintin teemoista (esim. cheerleaderit ja kenkähulluus) mutta hän on uskomattoman hauska, minusta ainakin. Kotisivuillaan häntä kuvaillaan stand up -koomikon ja flok-laulajan risteytykseksi, se on aika osuva kuvaus.
Well, we were the third house on a country drive, I thought
Maybe she just got lost, so I hung my bra on the mailbox
Til the neighbors took it off
And all my friends got visits and expanded through the years
And left me wailing to the gods buying training bras at Sears
Still I harbor hopes, she'll come for me, I know she will
I'd get 'em done myself if she'd agree to fit the bill

The boob fairy never came for me
No the boob fairy never came for me
Look, I wasn't wanting melons, just a cute curvaceous "B"
But the boob fairy never came for me.

Deirdre Flint: The Boob Fairy.

Jouduin myös hypetyksen uhriksi ja kävelin toiselle puolelle kaupunkia ostamaan jäätelöä. Se oli kyllä hyvää mutta onneksi sitä ei ollut kuin puoli litraa.

10 kommenttia:

Orange seeds kirjoitti...

Herranen aika! Olen suuri Ben&Jerry's fabi, mutten ole tajunnut että sitä saa suomesta! Heti maanantaina menen kyllä akupaan hankkimaan purkin CherryGarciaa... mmm. Ehdin jo selvittää missä on lähin myyntipiste. Miksiköhän muuten sitä myydän vain valintataloissa? Luuli että joku Stockan herkku olisi ottanut mielellään valikoimiinsa...
Taitavat vaan valitettavasti olla aikas kalliita nuo jädet. Viimeksi söin ko. tuotetta toukokuussa Mallorcalla, siellä sain maksaa desin törpöstä neljä euroa... toivottavasti täällä on suhteessa vähän halvempaa:)
(Hmm. Minäkö muka jäätelöhullu...)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olen nähnyt niitä täällä Stockallakin, ennen kuin ne tulivat virallisesti Suomeen. Saisi kyllä saada lähempääkin, toisaalta parempi vyötäröni kannalta että jos on pakko saada suklaajäätelöä suklaakaloilla, vaahtokarkilla ja toffeekastikkeella niin on pakko myös kävellä puolisen tuntia suuntaansa, en lähempää löytänyt Valintataloa. Puoli litraa maksoi vähän vajaat kuusi euroa, järkyttävän kallista mutta halvempaa kuin tuo Mallorcan.
Jäätelö oli kyllä taivaallista.

Matonen kirjoitti...

Oooh, nuo jätskit on liian hyviä. Ja jotenkin niin yltäkylläisiä, etten osannut edes surra tuota hintaa. Mutten ostaisi joka päivä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Liian hyviä kyllä. En minäkään kauheasti hintaa surrut sen kävelyretken jälkeen. Ja vähän liian yltäkylläisiä tällaiselle muka-laihduttajalle, puolessa litrassa suunnilleen saman verran kaloreita kuin tavallisemmassa litrassa (tuo ei tietysti ole ongelma sellaisille joiden ei ole pakko syödä kaikkea hyvää heti). Mutta hyvää.

Oola kirjoitti...

Ihania jäätelöitä! Löysin vahingossa kauppareissulla valintatalosta karkkihimossani ja ja ja... En enää käy valintatalossa että en sorru lisää xD

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla ei ole onneksi lähellä Valintataloa jossa voisi käydä vahingossa :)

Keksi kirjoitti...

Pelasta päiväni/vuoteni/elämäni ja kerro missä päin Oulua on Valintatalo josta saisin tuota ihanaa jäätelöä lisää? Stockmannilta ne loppui jo, eikä niillä ollut kaikkia niitä makuja joita V-Talossa on. nimim. "Ahmatti"

Näkymätön tyttö kirjoitti...

http://www.benjerry.fi/superpremium/mista_sita_saa/default.asp Minä kävin Heinäpäässä, näköjään sitä saa myös Tuirasta, Kaijonharjusta ja Rajakylästä. Heinäpäässä oli Cherry Garciaa ja Phish Foodia, en tiedä onko noissa muissa muitakin makuja.

Nobelstraat kirjoitti...

Someone obviously hung her bra long enough on the mailbox :D

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tai "boob fairy never let me be"

Blog Widget by LinkWithin