24.1.2007


Ohjeet kuvankäsittelyyn.

Heräsin aamulla neljältä ikäviin ajatuksiin, tai ainakin siltä kello näytti. Pyörin unettomana jonkun aika ja ajattelin niitä ikäviä ajatuksiani ja päätin nousta ylös, kello olikin jo kuusi. En usko millään pystyneeni vain makaamaan sängyssä kahta tuntia joten ehkä kello olikin viisi tai jotain, ei onneksi väsytä kauheasti.
Aamulla neuloin sukkaa, mitään äärettömän tärkeää tehtävää ei ollut. Sitten lähdin Tristiksen kanssa kaupungille katsomaan lanka- ja kirjakauppoja (lisää sukkalankaa ja pieniruutuinen lehtiö johon voi suunnitella kirjoneuleita). Ihana valoisa pakkaspäivä.

Päätin lähteä perjantaina äitini luokse. Olen ollut kyllä viime aikoina yllättävän sosiaalinen (viime viikolla tapasin kolme kaveriani, mitä ei välttämättä opiskellessa tapahtunut) niin ehkä tämä tiivis kotona oleminen saa kaipaamaan jotain vaihtelua. Täytyy käydä huomenna ilmoittamassa työvoimatoimistoon että minut tavoittaa toisesta osoitteesta seuraavien päivien aikana (ymmärrän kyllä miksi niin pitää tehdä mutta on se vähän nöyryyttävää olla tilivelvollinen melkein kaikista toimistaan). Samalla voin käydä verotoimistossa, muuten olisin ehkä uskaltautunut soittamaan työkkäriin, jos minulle ei olisi ollut muutenkin kaupunkiasiaa. Hyvä että välillä tulee lähdettyä pois kotoakin.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin