28.5.2007


Ensin, kilpailu-kysely, jonka kysymykset on lainattu törkeästi Lord Boredomin lainaamista. En tiedä onko tuo kätevä kyselysysteemi, mutta se löytyi melkein valmiiksi asennettuna kotisivutilastani (kukaan ei ollut kertonut minulle että siellä on vaikka mitä). Kyselyssä ei ole pakko täyttää mitään kohtia, mutta jos haluaa osallistua tuon Hollannin muistikirjani arvontaan niin sinne voi myös jättää sähköpostiosoitteensa (ja jos haluaa vain osallistua arvontaan niin voi vain jättää sähköpostiosoitteensa sinne). Vastausaikaa on ensi maanantaihin 4.6. asti, vaikkapa puoleenyöhön, siis siihen maanantain ja tiistain väliseen. Olisin kiinnostunut ja kiitollinen vastauksistanne.


Sain tänä aamuna tehtyä jotain, sen lisäksi että tilasin uuteen asuntoon nettiyhteyden (ja pelkään että kirjoitin osoitteen väärin, siitä huolimatta että tarkistin sen monta kertaa). Huonoon nukkumiseeni saattaa vaikuttaa sekin että täällä on aika valoisaa yöllä. Kunnollisia pimennysverhoja minulta ei löydy, niinpä ripustin vanhojen verhojen päälle tummimmat löytämäni kankaat, kai sen on vähän pakko auttaa. Kokeilin ottaa eilen illalla allergialääkkeen kun oireitakin oli jo ollut. Ne väsyttävät kauheasti ja onnistuin tänään torkkumaan seitsemään. En kyllä tunne itseäni yhtään levänneemmäksi, kolmen tunnin levoton torkahtelu ja heräily ei taida auttaa.

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Minä nukun sellaisen silmät peittävän "naamion" kanssa. Sellaisen, joita myydään esim. lentokoneessa käytettäviksi. Omani on kyllä alusasuja myyvästä liikkeestä, ja siis vähän mukavampaa kangasta kuin ne hiostavat halpikset. Toimii mielestäni paremmin kuin mitkään verhot.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Paljon se suunnilleen maksoi? Tuo verhoratkaisu johtuu siitä että päätin taas kerran olla todella säästäväinen enkä haluaisi käyttää rahaa mihinkään ylimääräiseen. En tarvitse täydellistä pimeyttä nukkumiseen mutta vähän pimeämpää voisi olla kuin tähän mennessä.

uk prisoner kirjoitti...

mua auttaa valoisassa nukkuessa, kun laittaa mustan t-paidan (tai muun vastaavan rievun) silmien päälle. tuntuu hieman pöhköltä, mutta on tosi simppeli ja toimii hyvin. eikä maksa mitään :)

Blog Widget by LinkWithin