15.6.2007

Uusi ja vanhaVaikeaa uskoa että tästä kaaoksesta voisi tulla viikon päästä helposti muutettava. Jotkut kaapit ovat kyllä jo tyhjiä, ei minulla ole niin kauheasti kuitenkaan tavaraa.

Isäni ja äitipuoleni kävivät eilen asunnollani, siellä oli kuulemma vähän rähjäistä, listat huonossa maalissa mutta kauhean siistiä, muovimattokin oli käyty vahaamassa. Säilytystilaa siellä on valtavasti. Vähän jännittää mutta ei enää kauheasti ahdista.

Nukuin viime yönä kamalan huonosti, noiden kuvien saaminen hermostutti niin etten saanut rentouduttua. Ja aina kun olin nukahtamaisillani olin varma että täällä asunnossa oli joku muukin, joku näkymätön mies joka kiinnitti seinään jotain näkymätöntä. Sitten säpsähdin hereille sydän hakaten. Tänään on illalla blogimiitti (klo 18 Rotuaarin pallolla, kaikki tervetulleita), en ole ehkä siellä pirteimmilläni.

Näin aamulla käytävällä naisen joka vastasi mielikuvaani asunnontarkastajasta (hän oli virallisen näköinen ja hänen kaulassaan roikkui iso nippu avaimia), hän saattoi olla isännöitsijämmekin (joka saattaisi hyvinkin tarkastaa asunnon). Odotin koko aamun ovikellon soittoa, en tiedä miten tämän kaaoksen pystyy edes tarkastamaan.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin