27.7.2007

Tänään on ollut vähän surumielinen päivä (surkea tasoni työnhakijana pyörii taas päässä).

Olin sateessa metsässä, siellä oli mukavaa ja sopivan harmaata tähän mielentilaan. Ensin sade oli aika lämmintä, tarkenin hyvin t-paidalla. Kotiin lähtiessäni minua jo paleli, sekin tuntui sopivalta (tuon itsetuhoisemmaksi en taida päästä).
Lämmin kylpy tuntui aika hyvältä.

Ovessani lukee nyt nimeni (piti valittaa huoltomiehelle), se näyttää kummalliselta. Huoltomies korjasi samalla lukon, hänenkin mielestään se käyttäytyi kummallisesti.

Asumistukipäätös oli tehty, saan sitä enemmän kuin kuvittelin. Itselle jää maksettavaksi vain vähän enemmän kuin vanhassa asunnossa (siellä ei tietysti tarvinnut maksaa nettiyhteydestä tai sähköstä erikseen).

Sovimme joskus aikoja sitten isäni ja äitipuoleni kanssa että he tulevat huomenna syömään. Nyt heille tuleekin eräs virolainen ystävänsä kylään tänään. Vähän aikaa tunsin itseni petetyksi, minun on vaikeaa sopeutua nopeasti suunnitelmien muutokseen. Nyt joko tuo mieskin tulee kylään (hän on ihan mukava) tai siirrämme tapaamista, olen kyllä ostanut jo ruuat. Ensimmäinen vaihtoehto tuntuu nyt paremmalta, jos ruokani vain kelpaa. Kuulostaako tomaatti-kesäkurpitsapaistos (juustokuorrutettu) salaatin kanssa liian heppoiselta? Mitä niiden kanssa voisi vielä tarjota? Jälkiruuaksi on vaniljajäätelöä mustikoiden ja lakkaliköörin kanssa, jos mustikat kestävät huomiseen ja jos virolainen ei pidä loukkaavana että virolaista lakkalikööriä tarjotaan jälkiruokakastikkeena.

3 kommenttia:

maikki kirjoitti...

Jos ei ole kasvissyöjiä porukassa, niin tietysti kananrintaa. Ja jos on, niin falafel-pyörykät ovat ihania. Tsatsikikastikkeella.

orange seeds kirjoitti...

Jos salaatin ja paistoksen kanssa tarjoaa vielä leipää, esim. patonkia, tulee siitä ainakin minun mielestäi kelpo lounas, ihan tarpeeksi täyttävä. Varsinkin jos on vielä jälkiruokaakin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Maikki, ei ole kasvissyöjiä, vain köyhä emäntä joka yrittää välttää lihanostoa :)

Orange seeds, luulen että teen, ehkä otan jotain vielä vähän ruokaisampaa salaatin joukkoon. Jos he edes tulevat.

Blog Widget by LinkWithin