3.11.2007

Aika mukavaa kun ei tarvitse tehdä mitään. Viime viikonloppuina on ollut aina jotain, lähinnä hauskoja juttuja mutta on välillä hauskaa olla ilman mitään suunnitelmia ja vain laiskotella hyvällä omallatunnolla. Siihen vaikuttaa sekin että olin aamulla kuumeinen ja sairaana en tunne syyllisyyttä siitä etten tee hyödyllisiä juttuja.
Pakottomuus toimii, selviydyin tiskeistäkin helposti (olin eilen fiksu ja laitoin likaisimmat likoamaan).

Olen katsonut aina aamuisin toiveikkaana verhon raosta ja toivonut näkeväni valoista, turhaan. Tänään maa oli kuitenkin valkoinen ja koko päivän on satanut lisää, sitä on ollut mukavaa seurata sisältä. Olin ajatellut käydä illalla katsomassa läheistä hautausmaata mutta minusta ei nyt ole oikein siihen.

Olen lähinnä maannut sängyssä peittojen alla ja lukenut aika hauskaa kirjaa. Sen kirjoittaja on aktiivinen yhdellä keskustelualueella ja ehkä sen takia ajattelin ettei hän ole "oikea kirjailija" niin tyhmältä kuin se kuulostaakin (toisaalta Nora Robertskin seuraa sitä foorumia toisinaan ja siinä genressä ei oikein pääse häntä oikeammaksi), että suositulla kirjailijalla ei olisi aikaa keskustella vaikkapa siitä miten hän järjestää kirjahyllynsä. Toisaalta suosiolla ei ole välttämättä mitään tekemistä laadun kanssa, tietenkään, romantiikassakaan. Joka tapauksessa jos pitää ehkä aavistuksen verran historiallisemmasta historiallisesta romantiikasta niin kannattaa tutustua Jo Beverleyyn (ja jos pitää oikein historiallisesta romantiikasta niin kannattaa lukea Kaari Utrion uusin, minulle se oli vähän liikaa).

Olen syönyt vähän liikaa jäätelöä, Ingmanin laktoositon suklaa-kinuskijäätelö on aika hyvää, vaikkei minusta maistukaan varsinaisesti suklaalta tai kinuskilta vaan vähän mokkaiselta.

Olen tuntenut itseni tänään melkein onnelliseksi. Se on aika pelottavaa.

6 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

On ihan äärettömän kammottavaa olla kipeänä niin, ettei se näy ulospäin. Kurkkuun koskee, keuhkoihin pistää ja joskus jopa yskittää. Silmän takana tuntuu kehittyvä poskiontelon tulehdus ja lihakset ovat kipeinä. Ja kuitenkaan kukaan ei usko, että on kipeä, kun näyttää ihan normaalilta. Krääh!

No, ehkä pahinta on se, ettei itsekään voi pitää itseään kipeänä, kun ei kerran ole ulkoisia merkkejä...

Ai, että mihin tämä liittyi? Ei mihinkään, kunhan piti johonkin tulla valittamaan. :D

ilona kirjoitti...

Hyvä kun laktoosittomia jäätelöitä tulee lisää. Joskushan niitä oli vain vanilja ja päärynä. Suklaa-kinuskia en ole vielä löytänyt, mutta viime viikonloppuna söin kuningatar-pakettijäätelöä. Löytyy K-kaupoista.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuazophia, täällä saa valittaa niin paljon kuin haluaa :) Oma tautini on onneksi ainakin hyvin lievä, vähän nuhaa ja muuta sellaista ja vähän kuumetta, ei se ehkä vaatisi tällaista lepäämistä mutta ensi viikolla on taas kaikenlaista ohjelmaa joten paras vain levätä.

Ilona, kuningatarjäätelöä en ole vielä nähnytkään, kuulostaa hyvältä. Minulle laktoositon jäätelö ei ole välttämätöntä, vaikka valitsenkin sen jos on mahdollista mutta siskoni puolesta olen iloinen uusista mauista. Hän ei ollut kauhean innostunut päärynäjäätelöstä, minusta on mielenkiintoista että se oli molemmilla firmoilla se toinen laktoositon maku.

Keksi kirjoitti...

Päiväsi kyllä kuulostaa kadehdittavan hyvältä. Pitää ottaa vähän mallia ja etsiä kaupasta jäätelöä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se oli kyllä aika mukava päivä, mutta täytyy olla ehkä vähän sairaana että pystyy kunnolla nauttimaan siitä ettei tee mitään.

Mikko Lahti kirjoitti...

Toivottavasti sinulla ei ole mitään vakavaa muhimassa keuhkoissa.

Toki joskus on mukava vain maata ja antaa levottomien ajatusten rauhoittua näkymättömässä maailmassa näkymätön tyttö.

Valkoinen on toivon väri.Olipa ihanaa kun koivut olivat huurussa myös hautausmaalla!

Vein kynttilöitä poisnukkuneen äitini haudalle. Hän sanoi usein ennen kuolemaansa:"Taivaallinen koti on parempi kuin ajallinen."

Millainen sitten onkaan oma majanmuuttoni?

Ilman tulevaisuuden varmaa toivoa onkin raskasta elää kuoleman ja katoavaisuuden maassa.

Blog Widget by LinkWithin