1.11.2007

Eilen illalla aloittamani kirja ei ollut varsinaisesti jännittävä eikä edes kauhean hyvä, sitä en kyllä odottanutkaan siltä (jos tuntee romantiikkaa genrenä voi aika helposti päätellä mistä on kyse jos kirjan nimi on Rake's Reward, varsinkin kun avainsanoina on vielä regency ja vakoilu). Oli se sen verran jännittävä ja pitkä kuitenkin ettei sitä ehkä olisi kannattanut aloitta puoli yhdeksältä illalla. Se piti lukea loppuun, sitten ulkona alkoi myrskyämään ja minun piti nousta katsomaan sitä ja sitten nukahdin vähäksi aikaa ja heräsin siihen että taas asunnossani oli jotakin outoja ihmisiä (en tiedä mistä tuo painajainen johtuu ja olenko valveilla vai unessa kun havaitsen heidät, unihalvauksesta ei ainakaan ole kyse) ja sitten kello oli jotain viiden jälkeen ja minun oli ihan pakko nousta ylös. Ei paras mahdollinen alku päivälle.

Minulla on kuitenkin ollut ihan mukava olo tänään. Piristyin jopa sen verran että kävin oikealla kävelylenkillä metsässä enkä vain käynyt hoitamassa asioita. Metsä oli aika kaunis, tosin vähän huolestuttava vaarallisen tuulen varoituksen takia (en kyllä edes tiedä koskeeko se Turkua). Olen iloinen siitä että oloni on parantunut sen verran että pystyn taas kuuntelemaan radiota, toisin kuin kesällä, uutisetkaan eivät enää ahdista kauheasti.

Olen iloinen siitäkin että keksin lopulta lauantain ruuan, uunilohta ranskankerman kanssa. Se on ehkä herkullisin osaamani ruoka, Pastanjauhajia mukailtuna (koska en minä voi tietenkään katkarapuja syödä, ne ja muut oudot merenelävät unohtuivat kokonaan inhokkilistaltan). Se ei ole halpaa ruokaa mutta muistin tänään käydä pankkiautomaatilla katsomassa paljon toisella tililläni on rahaa ja siellä oli yllättävän paljon joten voin pyhäpäivän kunniaksi syödä jotain kalliimpaakin.

2 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Olen itse käsittänyt että nuo varoitukset vaarallisen kovasta tuulesta koskisivat lähinnä merialueita, elikkäs olisivat vesillä liikkujille suunnattuja.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Radiossa puhuttiin sähkölinjojen päälle mahdollisesti kaatuilevista puista joten kai se koski sisämaatakin.

Blog Widget by LinkWithin