5.11.2007

Olen tottunut täällä siihen että lähes joka päivä ohi ajaa joku hälytysajoneuvo (iso lähiö, korkea keski-ikä ja vanhainkoti ja asun sisääntuloreitin varrella) joten en kiinnittänyt kauheasti huomiota aamulla sireeneihin, ennen kuin ne pysähtyivät jonnekin lähistölle ja ennen kuin niitä oli aika monta. Oli vielä aika pimeää enkä nähnyt mitä tapahtui, muuta kuin paljon paloautoja ja savupilven. Jonkun matkan päässä on huoltoasema ja sen vieressä joku linja-autojuttu (tai siis bussihalli sanotaan uutisessa), en tiennyt kumpi paloi, liekkejä ei näkynyt. En ollut varma siitä olisiko minun pitänyt huolestua, päätin olla varmuuden vuoksi vähän huolissani, tulipalossa olisi saattanut käydä huonostikin. Tai ainakin minusta tulipalo huoltoaseman ja bussihallin vieressä kuulostaa erityisen vaaralliselta. Mitään sen kummempaa ei tainnut tapahtua, hallin katossa on reikä ja kukaan ei loukkaantunut ja bussitkin pääsivät turvaan.
Ihmettelen kyllä sitä miten voidaan sanoa: "bussihalli on Turun keskustassa, muttei aivan ydinkeskustassa". Eihän sinne ole kyllä kuin neljä kilometriä.

En osaa päättää mitä tekisin otsatukalleni. Välillä tuntuu aina siltä että voisin kasvattaa sen poiskin mutta muutos on liian pelottava, minulla on kuitenkin ollut otsatukka ainakin 26 vuotta (minulla oli kyllä jo vastasyntyneenä paksu tukka mutta ei ehkä otsatukkaa?). Välillä se kuitenkin kasvaa liian pitkäksi ja alan miettimään että ehkä voisi olla hauskaa kokeilla jotakin muuta mutta en tiedä miten sitten laittaisin hiukseni (nykyään en varsinaisesti laita niitä mitenkään) ja entä sitten kun hiusteni aaltoilevuus alkaa näkyä jossain vaiheessa, latvat kääntyvät silloin ylöspäin ja minulla ei riittäisi kärsivällisyyttä niiden kuriin panemiseen. Niinpä sitten varmaan jossain vaiheessa vain leikkaan ne, varsinkin kun onnistuin hukkaamaan ainoan hyvän pinnini jonnekin ja hiukset heiluvat ärsyttävästi näköpiirissä.

Kävin tänään kaupungilla, pitkästä aikaa ostamassa jotain sellaista joka ei ole ruokaa tai kirja tai jotenkin välttämätöntä. En kyllä mielestäni shoppaillut mitenkään hurjasti. Ostin lankaa äitini joululahjaan, hän ilmoitti että hänellä olisi tarvetta villasukille. Minulta meni varmaan puoli tuntia kaupassa että löysin neljä kerää, joiden värit täydensivät toisiaan hyvin, kolme sinertävää ja yhden ruosteenpunaisen. Valitseminen oli kauhean vaikeaa, en oikein edes muistanut millaisia värejä äitini käyttää. Toivottavasti noita, toisaalta hän on aika kiitollinen lahjan vastaanottaja eikä ole kauhean nirso. Toisesta kaupasta ostin itselleni kaksitoista kerää porkkanan väristä villalankaa, niistä tulee villatakki, toivon mukaan sellainen jota voisi käyttää vaikka töissä jos joskus pääsisi paikkaan jossa täytyy pukeutuakin. Ostin turhaakin, yhden lempielokuvani dvd:llä. Se ei ollut pahan hintainen.

2 kommenttia:

orange seeds kirjoitti...

Minä suosittelisin kokeleilemaan pois kasvattamista. Sehän on hyvin helppo leikata takaisin lyhyeksi, jos kasvattamiseen kyllästyy, tai jos lopputulos ei vaan miellytä. Minä kuvittelisin, että pidemmäksi kasvatetut etuhiukset sopisivat sinulle. Minusta kasvoillesi voisi sopia hyvinkin sievästi sellainen tukkamalli, jossa etuhiukset ovat pois otsalta, sivulle sipaistuna.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy varmaan kokeilla sitä, ainakin vähän aikaa ja hankkia jostain uusi pinni (en voi ymmärtää miten onnistun hukkaamaan tavaroita niin että ne katoavat kokonaan). Olen jotenkin ajatellut että otsahiuksettomuus tarkoittaisi jakausta keskellä päätä, se ei oikein sopisi minulle mutta onhan niitä muitakin vaihtoehtoja.

Blog Widget by LinkWithin