14.11.2007

Taisin tappaa hiireni (tietokoneen siis, väärinkäsitysten estämiseksi). En ole ollut siihen muutenkaan erityisen tyytyväinen mutta sen rullauspallo on hankala ja helposti jumittuva. Olen joskus saanut sen puhdistettua noudattamalla netistä löytämääni ohjetta, pyörittämällä hiirtä (selällään) paperin päällä. Aiemmin se toimi, nyt jokin hiiren sisällä jyrsi pallon epämuotoiseksi ja se toimii entistä huonommin. Voi olla että edessä on uuden ostaminen, onko kenelläkään suosituksia hyvistä ja edullisista (ja Mac-ystävällisistä, jos sillä on väliä)?

Tänään oli ihana ilma ja pyöräilin yhteen kauppakeskittymään. Löysin yhdestä joululahjasta puuttuvan osan, kirpputorilta verhot joista tulisi kaunis kesähame, jos minulla olisi ompelukone ja osaisin ommella ja ruokakaupasta kauhean monta sämpylää. Irtokarkit ovat vaarallisia koska niiden valitseminen on yhtä hauskaa kuin syöminen, yhdenhintaisiin irtomyyntisämpylöihin näyttää pätevän sama. Onneksi pakastimessa on taas tilaa.

Postissa tuli yksi kirja, tekisi mieli aloittaa sen lukeminen jo mutta se saisi minut kuitenkin valvomaan liian myöhään, täytyy yrittää säästää se viikonlopulle.

Tavoitteenani on virkata yksi lumihiutale päivässä (enempää ei voikaan, ranteeni ei kestä pikkiriikkisen virkkuukoukun kanssa puuhailua), joulukortteihin ja -koristeisiin. Ne ovat aika sieviä. Joulu tuntuu olevan kovin lähellä kun valmistelut on pitänyt jo aloittaa.

Isäni ja äitipuoleni tulevat isänpäivälounaalle ensi sunnuntaina, vähän myöhäisesti. Nyt pitäisi keksiä mitä tarjoan, ehkä lohikeittoa ja jälkiruuaksi appelsiini-suklaa-konjakkimuffinseja. Ne osaan ehkä tehdä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osta optinen hiiri. Se on sisäsiistimpi.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuo on optinen, tarkoitin hiiren päällä olevaa pyörittelypalloa, jolla on varmaan joku nimi jota en keksi. Se on siis Mighty Mouse, sievä mutta ei näköjään minulle sopiva.

Rooibos kirjoitti...

Minä suosittelisin Rollermousea tai Mousetrapperia, koska ne säästävät ranteita ihan tosi paljon (virkkauskommentista päättelin, että sinunkaan ranteesi eivät ole ihan huippukunnossa, vai olenko väärässä?). Ikävä kyllä nuo ergonomian lahjat maailmalle maksavat niin hiton paljon, ettei ainakaan minun kukkaroni kestäisi. Ja vaativat työpöydän, eli en voisi hankkia kunnon hiirtä kotiin ennen kuin olisin panostanut työpöytään... Olipa minusta paljon apua ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuollaisiin pitäisi kyllä panostaa, käteni ovat kyllä tällä hetkellä ihan hyvässä kunnossa (virkatessa käsi rasittuu eri tavalla, varsinkin noissa lumihiutaleissa joita tehdään ehkä puolentoista millin paksuisella koukulla ohuesta jäykästä langasta, neulominen ei ole lainkaan niin rasittavaa) mutta se ei tietenkään takaa jatkoa. Vähän turhan kalliita kyllä minulle tällä hetkellä.

Merry kirjoitti...

Macally DotMouse. Mulla toiminut hyvin jo vuosia.

Blog Widget by LinkWithin