13.1.2009

Meemi

Annikki haastoi minut kertomaan satunnaisia asioita itsestäni:
1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.


Luulen että olen vastannut tällaiseen joskus mutta en jaksa etsiä sitä, yritän vain keksiä kuusi asiaa joista en olisi kirjoittanut täällä. Tai vähään aikaan.

1. Tuntoaisti on minulle tärkeä. Vaatteissa väriäkin tärkeämpää on se miltä ne tuntuvat ja silitän tavaroita kaupassa. Tämänhetkinen asuni, silkkipyjama, lammastossut ja pörröinen kylpytakki, on niin ihanan tuntuinen että välillä pitää silittää pyjaman lahjetta.
2. Harrastin ratsastamista ehkä kymmenisen vuotta. Sen verran epäsäännöllisesti kuitenkin että olin siinä aika huono, en ikinä oppinut perusteita kunnolla. Parasta ratsastusurallani oli leirit islanninhevostallilla neljänä kesänä, sitä voisin kokeilla tulevaisuudessakin (tosin olen saanut tarpeekseni leirielämästä, parin tunnin retki sopisi minulle varmaan paremmin).
3. En ole ikinä tanssinut hitaita. Tai parin kanssa kuin koulun liikuntatunneilla. En ole myöskään ikinä vuokrannut elokuvaa ja ensimmäisen ja ainoan mikropizzani söin viime vuonna.
4. Olin myöhäisteini-iässä (ja varhaisaikuis) valtava Manic Street Preachers -fani. Minulla oli kaikki levyt ja singlejä ja kävin ehkä neljällä keikalla (en ollut niin valtava fani että olisin lähtenyt ulkomaille). Jostain vaatehuoneeni uumenista löytyy varmaan vielä kolme keikkapaitaanikin. Joista yksikään ei ollut mairittelevan näköinen tai hyväntuntuinen.
5. Olin ensimmäistä kertaa rockfestareilla 16-vuotiaana, äitini kanssa (noloa ehkä). Pulp ja Blur olivat Ruisrockissa ja ne oli pakko nähdä. Kävin vielä ehkä viisillä tai neljillä festareilla, katsomassa suosikkibändejäni, inhosin festarielämää. Nykypoprockmusiikin kuunteluni loppui melkein tyystin vuonna 2005 kun en kuunnellut yhtään musiikkia Hollannissa asuessani ja kotiin palattuani ajauduin tilanteeseen jossa Ella Fitzgerald on last.fm:n mukaan soitetuin artistini.
6. Minulla ei ole mitään lävistyksiä. Korvani olivat aikoinaan lävistetyt, ensimmäiset reiät ehkä joskus kasilla. Sitten toinen kasvoi umpeen ja minulla oli vain yksi korvakoru kunnes lukiossa otin kaksi reikää lisää, siihen yhteen korvaan. Yksi reikä oli ylhäällä rustossa, kaksi alhaalla (eikä kukaan kertonut minulle ettei ole ehkä hyvä idea ottaa reikää sinne ylös sellaisella korvakorupyssyllä). Olin niin kiltti ja kiltin näköinen että nuo rei'itykset olivat minun kapinaani. Samoin kuin pitkät hiukset.
Sitten aloin käymään uimahallissa ja korut olivat hankalat uimalakin alla ja jos otin ne pois niin unohdin laittaa ne takaisin. En ole varsinainen koruihminen. Pidän kyllä rannekoruista mutta ne ovat hankalia.

Olen kauhean huono haastamaan ketään, ainakaan kuutta ihmistä. Laizan ja Hiljan listat voisivat kyllä olla kiinnostavia, he ovat uudempia blogituttavuuksiani joita en vielä tunne niin hyvin.


Olimme eilen lääkärin kanssa samaa mieltä siitä että kokeilen vielä parempaa unihygieniaa, vältän päiväunia enkä nouse yöllä ylös herätessäni vaan yritän takaisin nukkumaan. Viime yö meni kohtuullisesti, menin nukkumaan joskus ennen kymmentä, heräsin kaksi kertaa ja nukahdin uudestaan ja heräsin lopullisesti puoli kuudelta. Tein aamulla vähän joogaliikkeitä mummoni perintökirjasta (70-luvulta) ja tarkoitukseni on käydä auringon noustua vähän pitemmällä mutta rauhallisella kävelylenkillä ja sitten tehdä vähän töitä. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

2 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Mä vastasin tuohon juttuun jo tuossa viime viikolla, mut kiva kun ajattelit mua.

Mulla oli noihin samoihin aikoihin suosikkina kun sulla oli (brittipopin mahtivuosia kai..) Manics ja Blur niin enempi Suede. Muutama vuosi sitten myin osan levyistäni pois (veivät niin kamalasti tilaa) ja sillon joskus niiiin rakkaat Suedet meni sen sileän tien. Mutta eipä niitä enää tullut kuunneltua, joskus nostalgiahetkinä voi sitten vaikka youtubesta niitä ihania videoita katsoa...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä en oikein kuunnellut Suedea, sanoimme laulajaa Vonku-Andersoniksi :) Minulla on levyt vielä tallessa, vaatehuoneessa enkä ole kyllä kuunnellut niitä vuosiin. Ne voisi melkein laittaa johonkin laatikkoon tilaa viemästä.

Unohdin kokonaan että olin tosiaan lukenut vastauksesi, pääni on vähän hatara nykyään :)

Blog Widget by LinkWithin