27.2.2009

Mattolaukku

Koin eilen mielenhäiriön ja ostin Tiimarista (!) maton. Tänään törmäsin kuitenkin linkkiin joka sai sen tuntumaan järkevämmältä. Olen etsinyt jotain säilytyskorin tapaista joillekin käsityöjutuille, ehkä tuosta saisi sellaisen. Mattoni on huvittavasti aika samanvärinen vielä kuin tuossa ohjeessa käytetty.

Kotonani on kauhea kaaos. Ehkä ehdin ja jaksan siivota huomenna. Pyykkäämisen ja kahden kannen tekemisen lomassa ja jossain välissä pitäisi tehdä pari vaihtoon tarkoitettua askarteluakin (en ihan tajunnut miten kiire minulle tulee). Minusta on hauskaa että minulla on töitä ja sosiaalista elämää mutta en ehkä kestäisi kauhean pitkään sellaista että koko ajan pitää tehdä jotain ja kotiin ehtii vain nukkumaan. Mutta tätä vaihetta tuskin kestää kauhean kauan.

Olkalaukkuni hajosi eilen, hihnaa kiinnipitänyt metallirengas aukesi. Nyt siinä on korvikkeena nahkanauha. Laukku alkaa olla aika likainenkin, pitäisi pestä se mutta en tiedä miten se suhtautuu siihen ja minulla ei ole varalaukkua käytettäväksi sillä aikaa kuin se kuivuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

parempi noin löysästi kudotusta matosta tehdäkin jotain muuta - eihän se kestäisi edes tamppausta.

t. Maria

Blog Widget by LinkWithin