20.2.2009

Suklaata


Toiset neilikat olivat jo sen verran nuupahtaneita että heitin ne pois mutta tuon pelastin vielä uuteen pieneen maljakkooni. Tuo väri on alkanut viehättää minua viime aikoina, se tuntuu vähän yllättävältä.

Sain tänään sellaisen paketin jonka vuoksi Swap-botiin liityinkin. Ei millään käsintehdyillä ole niin väliä vaan suklaalla (jos käyttäisin blogikirjoituksissa hymiöitä tähän tulisi sellainen joka kertoisi etten ole ihan vakavissani). Sekin tuli Australiasta, sisällä oli kaksi isoa suklaapatukkaa. Toisen söin jo, se nimi oli Violet Crumble, siinä oli suklaan sisällä murustuvaa makeaa, voi olla että se olisi ollut joillekin liian äitelä (sellaisille joille herkuttelu on yksi pala mahdollisimman tummaa suklaata silloin tällöin, ei sillä että siinä olisi jotain pahaa, päinvastoin) mutta minulle sopiva. Toinen on vielä jäljellä, yritän vastustaa kiusausta ja syödä sen vasta vaikka illalla. Ehkä palkintona siivouspäivästä? Se sanoo olevansa "Choc-coated marsmallow filled wafer". Kuulostaa hyvältä ja eksoottiselta.

Vähän huvittavaa että nyt kun minulla on tuo vakituisempi työ niin olen saanut myös enemmän freelance-töitä. Sain tällä viikolla yhden työn painokuntoon, toinen on tarkistettavana, kolmas varmistui eilen (ja työnantaja vaikuttaa mukavalta) ja neljäs pitäisi tehdä jossain vaiheessa kun minulla on useampi tunti vapaata aamusta, kansia ei oikein pysty tekemään iltaisin, ne vaativat enemmän keskittymistä.
Että oikeastaan tällä hetkellä minulla menee ihan hyvin. Se voi tietysti muuttua hetkessä mutta pitäisi tietysti osata nauttia hetkestä eikä murehtia sitä mikä saattaa mahdollisesti mennä tulevaisuudessa pieleen.

5 kommenttia:

anne-mari kirjoitti...

Suklaat kuullostivat oikein herkuilta! Minakin tykkaan, etta suklaa saa olla oikein makeaa. Taalla jenkeissa lykataan maapahkinaa vahan liikaa joka paikkaan, suklaisiinkin. Mikas siina, jos tykkaa mutku en pahemmin just maapahkinasta valita. Muut pahkinat menee kylla ja varsinkin manteli on suklaassa hyvaa. Nyt muistui mieleen Fazerin suklaapatukat missa oli minttu- appelsiini- sun muita rakeita. Oh nam! Tarvitsee varmaan perjantain kunniaks tanaan yrittaa loytaa jotain oikein hyvaa suklaata kaupasta :)

anne-mari kirjoitti...

No niin, kaikki tuo suklaa juttu pisti paani niin sekaisin, etta unohdin kokonaan sanoa, etta ihanaa, kun sinulla nyt on toita oikein hyvin! Kylla siita kannattaakin olla onnellinen.

zache_ kirjoitti...

Heps, ilmoittaudeun huomisille vohvelikutsuille ku näemmä olen kaupungissa :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anne-Mari, maapähkinä ei ole oikein minunkaan herkkuani. Eniten pidän ehkä valkosuklaasta, erityisesti sellaisesta jossa on mustikoita joukossa ja sitten täytesuklaista, en ole välttämättä kauhean innostunut pelkästä suklaasta.
Ja työtilanne tuntuu kyllä hyvältä ja yritän kovasti taistella vastaan sitä sisäistä pessimistiä joka miettii vain mitä tapahtuu sitten kun työt loppuvat. Mutta se on sen ajan murhe.

Zache, oikein hauskaa :)

Anonyymi kirjoitti...

En olekaan käynyt blogissasi pitkään aikaan. Onneksi olkoon uudesta työstä..:) ja hyvää kevään odotusta.

Blog Widget by LinkWithin