10.2.2009

Tietokone ja toinen nimi

Käynnistin tietokoneen uudestaan kaksi kertaa ja tuplaklikkaus alkoi taas toimimaan. Mystistä.
Isäni soitti eilen ja ehdotti että voisimme vaihtaa iMaceja, hänellä on toimistolla minun konettani uudempi versio hyvin vähäisellä käytöllä. Se sopii kyllä minulle. Ulkonäöltään ne taitavat olla suunnilleen samanlaiset mutta minulla on viimeinen G5-malli ja hänellä ensimmäinen Intel-. Se on muutenkin vähän tehokkaampi.

Äidiltäni sain taas eilen etukäteisen toisen nimen nimipäivälahjan (en tiedä ketään muuta joka viettää niitä), villasilkkihousut kylmällä ilmalla hameen kanssa käytettäviksi. Ei ehkä kauhean tyylikästä mutta kätevää. Luulen.
En ole kyllä ikinä tuntenut itseäni varsinaisesti Elinaksi, ehkä ihmisille ei muodostu yleensä kauhean vahvaa sidettä toiseen nimeensä. Ja minulla oli kaksi sen nimistä kaveria lapsuudessa (toiseen sain juuri taas pitkästä aikaa yhteyden Facebookin kautta), se oli heidän nimensä. Ei siinä kyllä ole nimenä mitään vikaa, aika kiltin kuuloinen ehkä mutta niin minä olenkin tietysti.

Heräsin eilen neljältä enkä saanut unta, olin koko päivän sen verran tokkurassa että unohdin pyykit pesutupaan melkein koko päiväksi. Onneksi muistin ne ennen seuraavaa vuoroa.

Tänään minulla on taas ompeluintoa ja -ideoita. Tajusin että voin kokeilla ommella itselleni housut, niin ettei tarvitsisi kulkea pelkissä hameissa siihen asti kun ehkä taas laihdun, pääsee ainakin halvemmalla.

2 kommenttia:

Noctuid kirjoitti...

Minulla on suhde kaikkiin nimiini, sillä olen käyttänyt niitä eri yhteyksissä tai elämänvaiheissa. Mutta tällaisesta voi kyllä joskus tulla omituinen tuplapersoona-fiilis.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla on vähän sellainen suhde netissä käyttämiini nimiin, Elinaa en ole käyttänyt missään.

Blog Widget by LinkWithin