4.6.2009

Käsitöitä

Kirjoitin joskus "art journaleista" ja siitä että olisi hauskaa kokeilla sellaista. Luulen että se on hyvää ohjelmaa kesälomalleni ja luettuani aiheesta netistä päädyin siihen että tämä on ehkä minulle sopivin tekniikka (kyseinen taiteilija tekee muutenkin aika hienoja juttuja) ja että minun kannattaa ottaa se vaiheittaisena luovuusharjoituksena eikä miettiä lopputulosta ja tyyliä liikaa vaan tehdä niin että ensin maalataan vaikka kymmenen paperiarkkia ja sitten leikataan lehdistä ja muualta kiinnostavia kuvia ja sitten liimataan niitä sivuille ja sitten piirretään niiden päälle ja lopulta kirjoitetaan, eikä tehdä niin että joka päivä pitäisi tehdä valmis sivu.
Luulen että aloitan projektin maanantaina, jos joku muukin on kiinnostunut niin olisi hauskaa pitää "artjournalingalong".

Käsityövaihdot ovat hyväksi minulle, muuten en varmaan saisi mitään valmiiksi. Tällä hetkellä kaksi projektia on puolivalmiina, onneksi niillä on vielä vähän aikaa valmistua.

Tässä viimeisin keskeneräinen. Niistä pitäisi tulla rintaneuloja.

Nyt pitäisi mennä tekemään toisenlaisia käsitöitä, nimittäin tiskaamaan ja laittamaan ruokaa. Jostain kummasta tiskipöydälle on ilmestynyt taas vuori.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin