13.11.2009

Askarteluja


Olen kuullut että työttömillä on kauhean tylsää. Minulla on enemmänkin pulaa ajasta kuin tekemisestä (vaikka tunnenkin vähän syyllisyyttä siitä että käytän hyväkseni olosuhteiden pakosta tullutta vapaa-aikaa kaikenlaiseen hauskaan niin luulen että se tekee hyvää).
Tein eilen aamupäivän hyödyllisiä juttuja ja iltapäivällä askartelin. Vähän valmistautumista jouluun ja vähän ihan vain huvin vuoksi askartelua. Ja tein ruokaakin ja illalla olin ompelukurssilla. Siihen koko päivä sitten menikin.
Tänään olisi tarkoitus kokeilla miltä joulukortti-ideani näyttää toteutettuna.


Joulupuu. Aiemmin tekemiäni nappikoristeita, viime vuonna tekemäni paperipallo valkoiseksi maalattuna ja jostain myyjäisistä ostettu afrikkalainen helmipallo, siitä sain idean nappijuttuihin.


Saksilaatikko. Metsästä löydetyt ruosteiset sakset, kirpputorilta löytynyt euron peltirasia, ruotsinkielistä kaunokirjoitusta keräilymessuilta ostetusta vihkosta. Sakset olisi pitänyt saada jotenkin ripustettua laatikkoon, mutta en onnistunut saamaan siihen reikiä (vain pienen lommon) ja en ole keksinyt vielä muutakaan tapaa (tarkoitukseni oli saada laatikon "kattoon" kaksi reikää ja ripustaa sakset rautalangan avulla).


Joulukoriste. Törmäsin ohjeeseen, joka on juuri minulle sopiva, huopaa ja yksinkertaisuutta ja pallomaisuutta. Se valmistui nopeasti ja näyttäisi ehkä paremmalta jos ompeleet olisivat samanvärisiä kuin huopa. Ja kannattaa käyttää kahdeksaa huopaympyrää eikä kuutta, niin saa pallomman pallon.

En näköjään saa otettua hyviä kuvia. Luonnossa kaikki ovat aika hauskoja.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Avaudunpa ekan kerran tänne kommenttiboksiin ja sanon suoraan. Mua on aina ärsyttänyt blogisi, siitä syystä että et mielestäni ole "näkymätön tyttö" - tai ehkä ennemminkin siten, että useimmat "näkymättömät" ovat sinua paljon "näkymättömämpiä".
Mutta jotenkin aina palaan lukemaan merkintäsi, heh :) Mukavaa syksyä!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Blogin nimi on ollut kyllä aika pitkään epätarkka, mutta en ole nähnyt erityistä syytä muuttaakaan sitä, siitä on tullut osa identiteettiäni. Enkä ole keksinyt mitään parempaakaan :)
Alun perin nimi liittyi enemmän näkymättömyyden tunteeseen, en ollut teini-iässäkään erityisen näkymätön, luulen, mutta kuvittelin olevani. Ja myöhemminkin. Osittain se liittyi kiltin tytön ongelmaan ja sellaiseen, osittain siihen että kaltaiseni nainen tuntui olevan näkymätön miehille, blogin teemat ovat muuttuneet alusta paljon mutta nimen vaihtaminen ei ole tuntunut aiheelliselta.

Hauskaa syksyä sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä ihmisen suurin ilo on vapaa-aika ja sen täyttäminen omiin itselle tärkeisiin juttuihin on ehdotonta! Sehän on kuin ikuinen lapsuus.

Itsekin yritän vapaa-ajasta aina lohkaista, vaikka se olisi joskus vain muutamia minuutteja, mahdollisimman paljoa omaa hauskaa iloa.


Terkuin,

Harri
:)
Kiitos kuvista. Hauskoja juttuja syntynyt!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se on kyllä aivan totta.

Blog Widget by LinkWithin