16.2.2010

Tiistai

En ollut ehkä kauhean fiksu, unohdin että olen muka sairas (kaikki muutkin tuntuvat olevan samanlaisessa epätaudissa) ja menin töissä keppijumppaan. Se oli hyvä syy tehdä rauhallisesti, samoin kuin se etten aikonut mennä sinne ja minulla oli päällä hame, se on vähän hassu urheiluvaate.

Ruokalassa joku mies puhuu bussilakosta, se hieman hirvittää. Minun olisi vähän hankalaa päästä töihin ilman bussia, tosin noin kuuden kilometrin matkan tietysti käveleekin jos muu ei auta. Tai sitten voisin kysyä voinko muuttaa isäni luokse keskustaan siksi aikaa.

Päädyin yllättäen kahvilaan töiden jälkeen. Halusin laskiaispullan ja päädyin paikkaan jonka mainoksessa oli hyvän näköinen yksilö, mutta tietysti se oli pettymys. Laskiaispullan ja runebergintortun valinta on minusta oikeastaan aika stressaavaa, Turussakin vaihtoehtoja on useita, kahviloita ja kotiin ostettavia ja tuntuu siltä että pitäisi löytää se kaikista paras, aivan kuin jossain olisi se yksi paikka joka tarjoaa aivan täydellisiä pullia. Parhaan (= sellainen jossa on erittäin paljon kermavaahtoa) saisi ehkä jos tekisi itse, mutta yhtä pullaa varten se on ehkä liioittelua.
Minun piti aloittaa taas kerran uusi elämä (ostin sentään soijajauhoa, jota voi sekoittaa ruokiin...) mutta voi olla että syön huomenna toisen vielä töissä. Siellä ne ainakin olivat halpoja.

Ostin kirpputorilta kahdeksallakymmenellä sentillä kirjan, joka väittää kuuluneensa Fredric von Rettigille, 1800-luvulta, nahkakansilla ja vähän niin kuin ex libriksellä, kannessa on nimikirjaimet (tapana oli kai hienommilla ihmisillä sidotuttaa kaikki kirjat omaan makuun sopiviksi). En tiedä mitä sillä teen, se on uskonnollinen ja sellainen ettei sitä oikein voi leikellä askarteluihin mutta luulen ettei sillä ole myöskään ehkä kauheasti kysyntää.

Selasin taas yhden käsikirjoituksen ja kummasti idea ilmestyi taas päähän. Ja Googlen katunäkymästä oli yllättävää hyötyä.

Illalla edistin ulkoiluhousujani vielä yhden sauman verran. Ja sitten piti melkein mennä jo nukkumaan.

Heräsin pitkästä aikaa herätyskelloon enkä sitä ennen. Ja säikähdin ääntä kauheasti.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin