30.3.2010

Tiistai

Koska kuvittelen haluavani tulevaisuudessa opettaa ja koska haluan siitä kokemusta (se saattaa aivan hyvin olla harhaluulo. Se että olen mielelläni avulias ei tee minusta hyvää opettajaa tai opastajaa), lupauduin töissä pitämään Powerpoint-kurssin. Saatan olla hieman optimistinen taitojeni suhteen, olen tehnyt sillä esityksiä viimeksi opiskeluaikoina (ja silloinkin vältin sitä viimeiseen saakka, tein yhden esitelmän Flashilla (onneksi sellaiselle kurssille ei ole tarvetta, olen unohtanut kaiken minkä joskus osasin), sain palautetta että olipa ankea Powerpoint), nykyisessä työssä sitä käytetään ilmoitustauluilmoitusten tekoon. Mutta enköhän osaa tarpeeksi alkeiskurssin pitämiseen.


Yksi tämän kevään (yhdistys)töiden isoimmista urakoista saapui tänään painosta.

Odotan lomaani innolla, päätin käyttää siihen toisenkin lomapäivän niin että siitä tulee ihan kunnon loma. En ole nähnyt äitiäni joulun jälkeen, Jyväskylään on sen verran pitkä matka etten viitsi mennä sinne vain viikonlopuksi. Ja jotenkin on sellainen olo että loma voisi tehdä hyvää.
Pelkään vain että sairastun sitä ennen, täällä on kuulemma liikkeellä ilkeää norovirusta, se ei olisi kivaa.


Sain sopivasti kirjastosta yhden varauksen, sellaisen kirjan joka vaatii aika paljon vapaa-aikaa että saisin sen luetuksi, kotona on liian paljon muuta tekemistä. Olisi minulla muitakin kirjoja, joita en ole saanut luettua mutta voi olla ettei niitä ehtisi nytkään. Otan vain bussimatkoille jotkut kevyet kirjat.
Suosittelen kyllä tuota sarjaa, jos sattuu pitämään hyvin hyvin eeppisestä fantasiasta, olen aika lailla lopettanut fantasian lukemisen mutta tuota en voi jättää kesken (tuo on toiseksi viimeinen osa kymmenosaisesta sarjasta). Kirjailija Erikson on sekä arkeologi että antropologi ja se näkyy.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin