21.7.2005

Kotona

Paljon kaikenlaista kirjoitettavaa mutta tänään ei jaksa.

Pitää vain sanoa etten taida olla niin ujo kuin kuvittelen. Viimeisen parin viikon aikana olen selvinnyt lentomatkaan liittyneestä kriisistä ja sitä selvittäessäni juttelin avoimesti ja ilman mitään ongelmia viiden tavallisen hollantilaisen ja kahden taksikuskin kanssa. Koneessa onnistuin keskustelemaan vieressäni istuneiden kanssa ja jopa aloittamaan keskustelun. Olen puhunut satunnaisen koiranulkoiluttajan kanssa (saimme toisistamme turvaa kulkiessamma juoppojengin ohi), oudon vanhan miehen ja taas yhden taksikuskin kanssa. Ongelmana ovat edelleenkin miehet, etenkin nuoret. Taksikuskeja ei lasketa.


Outoa olla kotona.
Minulla on aivan liian paljon tavaraa.

2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Mukavaa, että olet palannut! Internetiin siis - sen kannaltahan maalla ei ole paljoakaan merkitystä. ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sen verran maalla on väliä ettei kotona tarvitse olla riippuvainen kirjaston tai koulun koneista, tai olisi nettiyhteys onnistunut Hollannissakin jos olisi voinut tuoda oman koneen (pelkkä näyttö painaa nelisenkymmentä kiloa...). Ja on tämä ääkkösellinen näppäimistökin ihan kiva, kirjoittaminen nopeutuu kun ei tarvitse tehdä pisteitä erikseen.
Jyväskylä oli yllättävän saman näköinen kuin ennen lähtöäni, kummallista. Oulukin näyttää aika tutulta. En edes eksynyt matkalla kirjastoon.

Blog Widget by LinkWithin