27.8.2005

Aina vain valitusta

Tauti on parempi muttei poissa.
Pitää tänäänkin raahautua kauppaan, unohdin eilen ostaa nenäliinoja. Olivat listalla mutta lista oli hukassa.
Voisin uskaltautua keskustaankin ja ostaa Finrexiniä, se auttaa. Ärsyttää se että Raksilan apteekki muutti.

2 kommenttia:

Hanichu kirjoitti...

Flunssalääkkeissä on yleensä särkylääkettä, C-vitamiinia ja kofeiinia. Miun mielestä kannattaa ostaa erikseen C-vitamiini ja särkylääke, kofeiini voi piristää mutta toisaalta sitten ei välttämättä tiedä onko oikeasti pirteä vai vielä sairas... Parasta C-vitaminointia olisi varmaan vetää pussillinen appelsiineja. :) Ja kannattaa käyttää parasetamolia eikä tulehduskipulääkkeitä (yleensä ibuprofeiinia). Parasetamoli on mahalle ystävällisempää ja sen voi ottaa tyhjään mahaan että vaikutus nopeutuu.

Jos muuten väsyttää niin voin käydä kauppa- ja apteekkiasioilla sun puolesta. Jos vaan voin mitenkään sua auttaa? Sairaana olo voi olla tosi orpo, muistan kyllä...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

C-vitamiinia taidan saada tarpeeksi, ehkä. Särkylääkettä ei enää tarvitse. Tuo kuulostaa kyllä hyvältä neuvolta, Finrexinin ainoa hyvä puoli taitaa olla se että tuntee tekevänsä jotain voittaakseen taudin.
Kiitos tarjouksesta, selviän varmaan lopputaudista ilmankin. Ihanaa kun tuntee olevansa vähän voiton puolela. Ehkä selviän huomenna kouluun.

Blog Widget by LinkWithin