26.8.2005

En tiedä onko äitini jotenkin outo. Aikaisemmin hän soitti ja kysyi onko jotakin termiä cosplayn harrastajalle (en minä vain tiedä), muisti sentään kysyä vointiakin. Nyt tuli tekstiviesti jossa kysyttiin Malesian pääkaupunkia. On oluella työkavereiden kanssa.


Minulla ei yleensä ikinä ole kuumetta, normaali ruumiinlämpökin joskus alle 36 astetta. Nyt minulla on lämpöä melkein niin että se Hollannissakin laskettaisiin kuumeeksi (onkohan muissakin maissa raja erilainen, siellä vain 38 astetta kelpasi oikeaksi kuumeeksi. Hollantilainen kuumemittari näytti vaihtelevasti 35 ja 39 astetta).

4 kommenttia:

velikulta kirjoitti...

No muistitkos Malesian pääkaupungin? :)
Tuo kuumeen mittaaminen on aika hassua hommaa.
Ei se siitä yhtään laske vaikka
mittaisi viidesti tunnissa.
Olenkin päätynyt siihen tulokseen että
minulla on kuumetta kun en enää jaksa
suoriutua päivittäisistä toimistani.
Kun hienosta ja tarkasta kuumemittaristani
loppui paristo otin sen ulos ja
tipautin paristonkeräysastiaan.
Kuumemittarin heitin ihan normaaliin
kaatopaikkajätteeseen ja that's it!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Muistin, piti kyllä varmistaa vielä Wikipediasta. Minua ärsyttää se että ihmiset kuvittelevat minun tietävän kaikenlaista, vielä ärsyttävämpää on se että usein tiedän.
Tuo on aika hyvä kuumeen määritelmä ja yritän sitä yleensä noudattaa. Nyt vain ei ole muutakaan tekemistä, kuumeen mittaamisesta saa ainakin jotain jännitystä. Nyt se taitaa olla laskussa, ehkä olen sittenkin maanantaina terve.
Siskollani oli nuorempana tapana mitata kuumetta hyvin tiheään, niin kuumemittaria sai huijattua. Minä olin kiltti ja olin poissa koulusta vain kun oli pakko (lintsasin ensimmäisen kerran lukiossa ja sielläkin vain muutaman kerran), tosin meillä sai jäädä sairastamaan aika lievääkin flunssaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun minä olen terve, kuumemittari näyttää
36,5. Jos se näyttää enemmän, olen sairas ja sen huomaa. Nyt olen ollut sairas jo monta päivää, olo on suoraan sanoen kuin tapetulla madolla.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä en tiedä olenko minäkin tapettu mato mutta lähellä kuitenkin. Ärsyttää se että maanantaina on pakko olla terve, koulussa pitää käydä ja viedää yksi lappu KELAan, unohdin postittaa sen aikaisemmin.
Edelleen lievää kuumetta.

Blog Widget by LinkWithin