5.8.2005

En haluaisi olla nyt Jyväskylässä. Äiti sanoi että helikoptereita riittää.


Olen lukenut taas nuorten naisten pahuudesta ja siitä miten sci-fiä ja fantasiaa lukevia tietokonepoikia aina sorretaan. Kyllä tytötkin lukevat fantasiaa ja jopa sci-fiä, ehkä enemmänkin kuin pojat, ainakin päätellen suosituimpien suomalaisten alan foorumeiden käyttäjistä. Jos on tuollaisesta yhtään kiinnostunut ja haluaa tutustua ihmisiin (tyttöjen iskeminen ei ol ehkä kuitenkään hyvä tavoite) kannattaa tutustua vaikkapa Risingshadow'hin, jos on sellainen vähän enemmän enemmän sci-fityyppi tai Konnun Vihreään lohikäärmeeseen, sitä pidetään vähän söpöilevämpänä paikkana.
Minä ainakin liittyisin, jos en olisi jo rekisteröitynyt kumpaankin.
(ja siinä oli tämänpäiväinen mainos)
Minä aloitin fantasianlukemisen silloin kun opin lukemaan eikä ikinä tullut mieleen ettei tyttöjen pitäisi olla kiinnostuneita siitä. Sci-fikin menee, tosin eivät teknisimmät ja huomattavasti enemmän olen fantasiaa lukenut.
Kaikki tuntemani fantasiatytöt seurustelevat vastaavien poikien kanssa, jos ollenkaan.


Ahdistus on kummallinen kun se tulee ja menee. Tänään siihen liittyi muun muassa polveni, joka on olla vähän kipeä toukokuusta, silloin kun polvea on kääntänyt tai istunut risti-istunnassa. Nyt se oli kipeä kävellessäkin. Ensi viikolla täytyy muutenkin käydä lääkärissä, e-pillerireseptistä puuttui diagnoosi, kuukautiskipuihin määrätyt saa halvemmalla kuin huvin vuoksi syödyt. Kipeästä polvesta mieleni keksi todelta tuntuvan tulevaisuuden jossa en pysty liikkumaan ja lihon muodottomaksi ja en uskalla liikkua ulkona. Se ei olisi kivaa.
Pitää varmaan käydä valittamassa lääkärillä.

4 kommenttia:

Harjoittelija kirjoitti...

Tuli mieleen, kun muistaakseni kirjoitit joskus pitäväsi puista, että oletko sattunut lukemaan Risto Isomäen Gilgamesin tappiota? Se on oikeastaan scifi-kirja tosi isosta puusta..

http://www.aikakone.org/arkisto/arvostelut/k94gilgames.htm

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En ole lukenut enkä ole tainnut kuullatkaan, vaikuttaa kiinnostavalta.
En tiedä saanko ikinä luettua mitä haluan mutta tuon voisi lisätä jonnekin päässäni olevan lukulistan hännille.

Thialfi kirjoitti...

Gilgamesin tappio -romaani on laajennettu versio Isomäen Kristalliruusu-kokoelman novellista "Puu". Romaania en suosittele, se on suureksi osaksi epäonnistunut, mutta kokoelman novelli kannattaa kyllä lukea. Nuorena toivoin, että minä olisin kirjoittanut sen. Muutama vähän naiivi kohta siinä kyllä on, kuten Isomäen teoksissa yleensäkin.

http://www.aikakone.org/arkisto/arvostelut/k91kristalliruusu.htm

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se niin on, että sama kirjamaku on hyvä merkki niin ystävyydessä kuin seurustelussakin ;)


Fantasyfan

Blog Widget by LinkWithin