5.8.2005

Nyt on aikuinen olo. Ostin kodinkansion ja järjestelin kaikki tärkeät paperini, tähän asti ne ovat olleet sekaisin yhdessä laatikossa. Voisi niitä kyllä vähän karsia, kansio tuli aika täyteen. En tiedä onko vanhoilla opintotukipäätöksillä kauheasti käyttöä.


Taidan olla aika pinnallinen ihminen. Tasaisin väliajoin minulle tulee olo että pitäisi tutustua minulle uuteen musiikkiin ja yleensä listan kärjessä on herkkien ja tunteellisten ihmisten taiteellinen suosikki Belle & Sebastian (tai ainakin minun on annettu ymmärtää ettei voi olla kunnolla herkkä ja taitellinen jos ei Belle & Sebastiania ymmärrä). Minä pidän silti enemmän toisesta tämän viikon löydöstä. Nancy Sinatran mukana on hauska laulaa.

4 kommenttia:

Maailman Keisari kirjoitti...

Tsaijai, minäkin tarvisin kodinkansion, kun nyt kaikki paperit on sikinsokin levitettynä useampaan laatikkoon.

Miten pinnallisuus liittyy jälkimmäiseen kappaleeseen?

Veloenaan johtava linkki on virheellinen.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kodin kansio on ihan kätevä ja Suomalaisessa oli niitä alennuksessakin.

En tiedä muistanko mitä pinnallisuudella tarkoitin. Kai se on sitä että olen huomannnut että minuun tehoaa yksinkertainen 60-luvun pop-musiikki paremmin kuin vaikea ja taiteellinen.

Linkki on korjattu, oli yksi http liikaa. Sen siitä saa kun kopioi ja sijoittaa eikä katso tarkemmin.

Maailman Keisari kirjoitti...

Niin no en minä en tiedä laskisinko "yksinkertaisesta" musiikista pitämisen pinnallisuudeksi. Minusta se on enemmän pinnallista, jos kuuntelee vaikeaa ja taiteellista musiikkia väkisin koska sitä pitää kuunnella, eikä siksi että siitä oikeasti pitäisi tai tajuaisi jotain.

Tai pinnallista voisi olla se, kun kuuntelee "päivän hittejä" ei siksi, että pitäisi niistä vaan siksi, kun muutkin pitävät niistä ja kuuntelevat niitä.

Pointtina siis se, että jos pidät Nancy Sinatrasta niin hieno homma, nauti siitä, muiden käsitykset ei-pinnallisuudesta (paitsi tietysti minun ;D) ja "oikeasta, fiksujen ihmisten" musiikista voit kompostoida pikimmiten.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En minä niin kauheasti kaipaa muiden hyväksyntää musiikkimaulleni, teininä opin että olin musikaalisesti poikkeava kun en kuunnellut punkkia tai metallia niin kuin kaverini. Ehkä on kyse siitä että mielelläni ajattelen olevani suhteellisen fiksu ja se ettei ymmärrä jotain musiikkia saa tuntemaan itsensä tyhmäksi. Tai jotain sellaista. Välillä en oikein tiedä miksi kirjoitan ja mitä.

Blog Widget by LinkWithin