30.8.2005

Koulussa olen niin sosiaalinen että että on mukavaa olla kotona yksin hiljaisuudessa. Minulla on noin neljä parempaa koulututtua ja noin kahdeksan sellaista joiden kanssa voi istua samaan pöytään ruokalassa ja jutella muutenkin ja melkein kaikki ovat kyselleet kuulumisiani ja sitä miten Hollannin reissu meni.
Siinä on oikeastaan aivan tarpeeksi tuttuja.

Animaatiokurssin opettaja oli entisellään, myöhässä ja paperit hukassa. Se ei olisi ongelma ellei hän koko ajan puhuisi järjestelmättömyydestään, se alkaa ärsyttämään muitakin kuin minua. Muuten kurssi saattaa olla ihan kiinnostava mutta aika rankka, kolme viikkoa melkein täysiä päiviä. Väsyttää.

Asun Oulu-hallin vieressä, siellä on nyt Aikamatka Oulu -tapahtuma (vai mikä sen nimi olikaan). Minun piti mennä sinne viikonloppuna mutta sairaus esti. Nyt törmäsin kotimatkalla koulututtuun ja kävin siellä hänen kanssaan. Pitä mennä uudestaan, nyt aika meni tuon tytön kanssa jutellessa. Hän oli edellisenä vuotena Hollannissa samassa koulussa ja on nykyään töissä vanhassa harjoittelupaikassani, oikein mukava ja teeskentelemätön, en oikein parempaakaan sanaa keksinyt.

Nyt pitäisi syödä jotain. Jossain välissä pitäisi tehdä kutsu mummoni 80-vuotisjuhliin mutta se voi odottaa vaikka huomiseen, ei tiedä vaikka olisin pirteämpi silloin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin tuo sosiaalisuus on sitä, että olen aktiivisesti mukana sosiaalisissa tilanteissa, mutta kotona minun on saatava erakoitua rauhassa ilman, että on pakko sielläkin olla jonkun toisen kanssa.


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Eilen oli kyllä ihanaa tulla rauhalliseen kotiin. Koululla on niin kauheasti meteliäkin että siellä on raskasta.
Toisaalta on hauskaa tavata kavereita ja nauttia siitä ylellisyydestä että on joku jonka kanssa voi käydä syömässä ja että jos on itse jalan liikkeellä ja koululta lähtiessä törmäää pyöräilevään tuttuun niin hän taluttaa sen matkan mikä on meillä yhteistä. Ja että ihmiset tervehtivät ja juttelevat.

Hanichu kirjoitti...

Mennäänkö perjantaina käymään Aikamatkassa? Minäkin oon käynyt siellä jo, mutta voisin käydä mielellään uudestaan.
Mulla on koulua 12.30 alkaen johonkin asti, mutta vaikka sen jälkeen tai sitä ennen.

Hanichu kirjoitti...

Tuosta metelistä, meidänkin koululla on niin paljon meteliä, että kaipaan hiljaisuutta...
Toisaalta koulun sosiaalisia ulottuvuuksia ei voi kiistää!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla on perjantaina koulua kahteen aamusta, mutta jos sinun koulun loppumisesi jälkeen on aikaa niin lähden mielelläni. Huomennakin kyllä pitäisi mennä kouluihmisten kanssa mutta en tiedä kehtaanko lähteä koulusta kesken. Ja voi sinne mennä kolmekin kertaa, kun kerrankin on joku tapahtuma vieressä.

Blog Widget by LinkWithin