24.8.2005

Palaan huomenna Ouluun ja päätin olla moderni junalipun kanssa, ajattelin että ostamalla sen netistä säästäisin aikaa ja vaivaa. Turha luulo.
Palvelu toimi huonosti, se voi tietysti johtua myös ikivanhasta Internet Explorerista (on se kuitenkin uudempi kuin heidän suosituksensa joten ei se minun vikani ole). Kolmannella kerralla pääsin maksamaan lipun, rahat lähtivät tililtä mutta luvattu vahvistussivu ei ikinä ilmestynyt.
Ärsyyntyminen antoi rohkeutta, sain soitettua asiakaspalveluun. Saan kolmekymppiäni takaisin kolmen viiva viiden pankkipäivän kuluessa, onneksi ne eivät olleet viimeiset rahani. Ilmeisesti Sammon kanssa on ollut ennenkin ongelmia. En taida kokeilla VR:n verkkokauppaa ihan heti uudestaan. Huomenna kävelen keskustaan Kupittaan aseman kautta ja ostan lipun vanhanaikaisesti.

(isäni pyysi mainitsemaan Hesarin kulttuuri- ja sunnuntaisivuista, jotka eivät ole kahden puhelinsoiton ja useamman päivän odottamisen jälkeen vieläkään ilmestyneet).

4 kommenttia:

matonen kirjoitti...

Minä tykkään VR:n nettilippukaupasta, on toiminut aina moitteettomasti.Mun pankkiyhteys on kyllä nordea.

Tälläiselle hätäilijälle on hyväksi saada lippu hyvissä ajoin kotoa hankittua. Eikä tarvi neuroottisesti olla kovin paljon aiemmin asemalla.

Se lipun tilaaminen pelkästään kännykkään kyllä epäilyttää minua, siihen uskalla luottaa, siskolla meni kerran puoli päivää ennen kuin lipputiedot tulivat ja siinä vaiheessa junakin oli jo mennyt.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minäkin pidän mahdollisuudesta tilata lippu etukäteen, palvelu vaikuttaa hyvin kätevältä. Toisaalta minä huolestun kaikesta siitä mikä voi mennä pieleen, niin kuin nyt kävi. Yleensä olen aina asemalla hyvissä ajoin (ja käytän lähinnä busseja, Jyväskylään ei kannata Oulusta matkustaa junalla), nyt olen riippuvainen kyydistä ja yleensä olemme olleet asemalla aika myöhään. Ja siellä on aina jonoa.

Tuazophia kirjoitti...

Mä pidän myös tuosta nettilippuostosmahdollisuudesta. Tosin tulostimettomana tilaan lipun aina sekä sähköpostiin että kännykkään, jotta ainakin toinen tulisi heti ja tulostan sitten junamaatista tai haen tiskiltä. Näppärää, koska mulle yleensä tulee lippujen osto mieleen näillä main vuorokautta ja muut ostopaikat ovat ulottumattomissa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy varmaan joskus kokeilla lipun ostamista uudestaan, jos joskus matkustaisi sen verran lyhyen matkan ettei olisi niin kauheasti väliä jos lippu ei onnistu, siis ei mene niin paljon rahaa. Onneksi isä on luvannut maksaa lipun.
Oulu ja Turku ovat vähän liian kaukana toisistaan.

Blog Widget by LinkWithin