9.8.2005

Pienen sadekuuron jälkeen sisälläkin tuoksuu hyvältä.

3 kommenttia:

Maailman Keisari kirjoitti...

Mitä, ai onko siellä ollut sadekuuro! Olisi nyt tullut tännekin. Oikeastaan voisi sataa enemmänkin. Sadetta olisi kiva katsella, ja kuunnella.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sadekuuro oli hyvin paikallinen ja kesti ehkä minuutin ja oli todella raju. Ensin kuvittelin että satoi rakeita kun ikkunalauta kolisi. Pidän sateesta varsinkin kun olen sisällä, ei se muutenkaan elämää haittaa (olin keväällä lomalla ja vuokrasin pyörän, kesken retken tuli sadekuuro ja hotellille oli noin 15 km. Päätin jatkaa retkeä ja sateeseen tottuikin. Hotellille päästyä oli aika sisukas olo).

Maailman Keisari kirjoitti...

Juu, eihän sade tapa. Nyt kun mainitsit pyöräretket, niin minäpä tein kerran pyörällä matkan lähikaupunkiin (yhteen suuntaan matkaa 25 kilometriä), koko ajan satoi, matkan alussakin. Piti käydä ostamassa levyjä.

No, minulla oli kyllä sadevaatteet mukana, ettei sinänsä kovin äärimmäinen kokemus, mutta muistan myös tunteneeni oloni sisukkaaksi matkan jälkeen (muistan vielä, mitkä levyt kävin ostamassa...). Vaikka en kastumisesta fantasioikaan, niin joskus sateessa kastuminen tuntuu hyvältä. Riippuu vähän.

Blog Widget by LinkWithin