25.8.2005

–Saisin pitää vähän enemmän huolta itsestäni, sillä minulla ei ole velvollisuutta revetä mihin tahansa. Mutta se vaatii voimaa ja energiaa. Kiltin ei tarvitse tehdä muuta kuin alistua.
Kiltteys ja hyvyys sekoitetaan usein keskenään, vaikka ne eivät ole sama asia, Seela pohtii.
Hän haluaisi olla hyvä mutta ei kiltti. Kiltteys saa hänet jopa raivostumaan.
–En haluaisi aina olla se joka ottaa muut huomioon. Haluaisin, että muut ottaisivat minut huomioon. Mutta ei se mihinkään muutu enää. Ehkä minulla olisi pitänyt olla se murrosikä joskus.
Seela Sellan haastattelu kodin kuvalehdessä 15/05


Tuota yritin joskus silloin sanoa. Minäkin olisin mieluummin hyvä kuin kiltti.


Hieno oranssi puolikuu.

Inhoan tätä flunssaa tai mitä se onkaan. Piti mennä nukkumaan ja koneenkin kertaalleen suljin, Seela Sellan haastattelu pysäytti niin että se piti laittaa takaisin päälle. Ja kirjoittaa.

3 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Olipa hyvä kun palautit tuon aiemman jutun mieleen, kun tuli nyt siihen palattuani luettua sille tulleet kommentitkin. Monesti hyviä kommentteja jää lukematta kun heti päivityksen tultua käy sen lukemassa, eikä siinä vaiheessa kommentteja vielä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän sitä on, että pyrkii olemaan maailmalle hyvä, jotta maailma olisi sinulle hyvä. Loppujen lopuksi sitä päätyy kiltiksi tytöksi jota muiden on helppo käyttää hyväkseen.

Minulla pisti tuo kommentti murrosiästä mieleen. Minäkin oikeastaan skippasin murrosiän. Toisaalta pre-murkkuna olin niin kammottava kiukuttelija, että yritän edelleen nykyisellä käyttäytymiselläni hyvittää sen ajan huonoa käytöstäni.


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minäkin erityisesti huomasin tuon murrosikä-jutun, ei minullakaan sitä ollut. Tai oli sen verran että sisko onnistui todella helposti ärsyttämään minua.

Vanhojen juttujen kommentit jäävät kyllä helposti lukematta, jos ei ole omasta blogista kyse. Minulla on vaikeuksia muistaa mitä olen toisten blogeihin kommentoinut, silloin harvoin kun sitä teen. Varsinkin jos kommentoi vieraampaa blogia ei yleensä muista mennä takaisin katsomaan onko siihen vastattu.

Blog Widget by LinkWithin