7.9.2005

Lähdin aikaisin koulusta, tarkoituksenani oli piirtää koko ilta, saada tehtyä ne loput neljä kalenterikuvaa. Törmäsin uiten kaupassa ystävään, jota en ole nähnyt alkuvuoden jälkeen, ja joka minun on pitänyt tavata useaan otteeseen nyt syksyllä mutta aina on tullut joku este. Tänään viimeksi ajattelin häntä. Päädyimme seisomaan Citymarketin pihalle pariksi tunniksi juttelemaan, nyt on vähän kylmä.

Olen tyytyväinen itseeni, sain aamulla käytyä siellä vesijumpassa, naapurin ja koulukaverin kanssa. Oli hauskaa vaikka olinkin vähän vielä nukuksissa, heräsin viideltä tekstiviestiin.

Nyt pitää alkaa kirjoittamaan työhakemusta ja päivittämään ansioluetteloa. Haluaisin saada hakemuksessani näkymään sen että oikeasti haluan tehdä töitä, en pelkästään palkan takia (tuntipalkkana se on huonompi kuin mihin olen tottunut, toisaalta työprojektini yleensä kestävät niin vähän aikaa etten kovin suurille palkoille pääse).
Ja niitä kuviakin pitäisi piirtää. Kiire saattaa vapauttaa luovuuden, tai ainakin hyväksyy helpommin oudompiakin ratkaisuja, jotka saattavat olla lopulta parempia kuin pitkään harkitut.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin