6.9.2005

Toivoisin teidän apuanne: onko tämä aivan tyhmän näköinen?

Kiitos.

13 kommenttia:

J kirjoitti...

Maallikon näkökulmasta ei.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos. Minusta se oon oikeastaan hyvän näköinen mutta sitten iski epäilys. Se on aika erityylinen kuin mitä yleensä teen.
Ehkä tuosta arvaakin että se tulee runokalenteriin. Kaksi kuvaa valmiina, neljä tekemättä.

Anada kirjoitti...

Ei ollenkaan. Hyvin voimakas kuva. Vahvat viivat alkavat muodostaa kuvioita silmissä - jokainen varmaan näkee niissä eri asioita.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Runossa peilissä katsoo muukalainen, halusin jotain identiteetin hajoamista, kirjallinen kuvitus olisi aika tylsä. Kalenteri tulostetaan mustavalkoisena digipainossa, vahvat mustat viivat toimivat parhaiten. Luulen kyllä että isäni yllättyy, tuo on sen verran outo.

Tuazophia kirjoitti...

Ei, tuo on loistava! Siitä tulee mieleen tämä elokuva: http://www.ampiaistehdas.net/tanja/2005/08/08/lemony-snicketin-surkeiden-sattumusten-sarja/

matonen kirjoitti...

Kuvakoko ei oikein tehnyt oikeutta työlle, pikkukuvana oikea reuna näkyi paremmin, mutta isosta kuvasta se jäi puuttumaan kokonaan(en tiedä vaikuttaako selain asiaan).

Aika vaikuttava. Minkä kokoinen alkuperäinen työ on?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kyllä siinä isossa kuvassa pitäisi olla kaikki tallella, se ehkä katkeaa vähän hassusti, jätin reilusti tilaa tekstille. Työ ei ole kuin A4 ja alkuperäinen on paperi täynnä silmiä ja neniä ja viivoja, laiskuuttani viimeistelin sen koneella, epäonnistuminen ei tarkoita alusta aloittamista.

Hanichu kirjoitti...

Minusta tuo on hieno!

Qair kirjoitti...

Upea.

Valkoturkki kirjoitti...

Miellyttävän dynaaminen. Mieleeni tulee hyökkäävä kaaos, jota tasapainottaa vasemman puolen valkoinen. Kaaosta katsoessaan sieltä löytää tuttuja, mukavia asioita - silmiä.

Hieno kuva kaikenkaikkiaan. Tunteita herättävä ja vaikuttava.

Teemu Antero kirjoitti...

Tuleepi mieleen Donnie Darkon webbisivut tuosta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Todella paljon kiitoksia hyvistä kommenteistanne ja minua rohkaisevat nuo kuvailut, yleensä töitäni kuvaillaan rauhallisiksi ja herkiksi, hauskaa tietää että pystyn johonkin muuhunkin.

Nuuk kirjoitti...

Minustakin näyttää hyvältä. Kun tarkemmin katsoo, mustaa ja valkoista ja harmaita kuplia toisesta maailmasta, tai niitä identiteetinpalasia.

Blog Widget by LinkWithin