6.9.2005

Minulla on rahaa ja minä lähden ensi viikonloppuna äidin luokse Jyväskylään. Tuo ajatus tuli hieman yllättäen, täälläkin olisi ehkä tekemistä. Ainakin sitä kalenteria pitäisi tehdä. Toisaalta ehtii sitä ensi viikollakin.

Syy siihen miksi juuri nyt haluan Jyväskylään on Ween Maan Wiljaa -tapahtuma. En tainnut olla siellä viime vuonna ja joskus muulloinkin se on jäänyt välistä. Silloin tuntuu ettei syksykään ala kunnolla. Ween Maan Wiljaa on tavallaan elonkorjuumarkkinat, vaikka sieltä muitakin markkinatuotteita löytyy. Parasta ovat kuitenkin maataloustuotteet ja yleensä komea sää. Paikkakin satamassa on hyvä. Siinä menovinkki viikonlopuksi, jos sattuu liikkumaan Jyväskylän lähellä.


Olen myös sen verran energinen että haluaisin hakea koululle töihin, avustaviin tehtäviin pääsisi muun muassa graafisen suunnittelun projekteihin ja opinnäytetöihin. Työkokemusta minulla on kyllä sen verran että kehtaan hakea (paikat tarkoitettu lähinnä opiskelijoille) ja osaan käyttää tarvittavia ohjelmia varmaan yhtä hyvin kuin kuka muu tahansa. Ongelmana on se että työhön vaaditaan suoritettuja projektiopintoja, minulla puuttuu noin neljä opintoviikkoa kymmenestä, tai jotain sinne päin. Kysyin kuitenkin voinko hakea, siitä saisi vähän rahaa ja se voisi olla hauskaa. Muutenkin ihmiset kysyvät minulta miten InDesign toimii. Jos saan hakea niin aion, ei siinä mitään menetä.

2 kommenttia:

Valkoturkki kirjoitti...

Työtä kannattaa hakea sillä asenteella, että sinulla on jotain annettavaa. Jos jotain ei osaa uudessa työssä, niin siitä ei kannata liikaa murehtia, työ tekevää opettaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tällä hetkellä minulla on ammatillisesti todella itsevarma olo. Koulussa kyselin aikovatko muut hakea työpaikkoja, he olivat sitä mieltä ettei heillä ole mitään annettavaa, minulla olisi. Rahakin olisi tarpeen mutta ei tärkeintä. Voisi olla hauskaa auttaa projekteissa joissa ei itse tarvitse kantaa vastuuta.

Blog Widget by LinkWithin