20.9.2005

Päätin rikkoa rutiinejani vähän. Onnistuin kuitenkin ahdistumaan (ainahan minä ahdistun, vaikkei olisi syytäkään).

Profiilin julkaiseminen Suomi24:n treffi-sivuilla ei ehkä ollut paras mahdollinen tapa hankkia vaihtelua. Tiedän kokemuksesta että vaikka löytäisinkin kiinnostavalta vaikuttavan ihmisen niin en häntä kuitenkaan tapaisi. Suomi24:n systeemi on minulle liian nopea, siellä on kaikenmaailman chatteja, jotka hermostuttavat minua. ja minulle tulee huono omatunto siitä etten tiedä mitä pitäisi tehdä viesteille jotka eivät minua kiinnosta.
Onneksi viestejä ei ollut tullut montaa. Yksi oli suora seksiehdotus (jostain syystä en ole kiinnostunut nelikymppisistä), seksivihjailu, yksi järkevä ja useampi epämääräinen. Yksi varattu mies olisi halunnut seikkailua. En tiedä ehdotteleeko hän kaikille naisille, mutta jotenkin ajattelisi että ujo ja kokematon ihminen ei välttämättä olisi kiinnostunut tuollaisesta. Tai ehkä ujouteni ja mahdollinen huono itsetuntoni juuri tekevät minusta hyvän kandidaatin pettäjän kanssa suhteeseen. Kun en muuhunkaan kelpaa.

Viikonloppu tuntuu vieläkin, en meinaa pysyä hereillä. Elämäni olisi melkein normaalia ellei väsymystä olisi aiheutettu kauhealla neulontahulluudella.
Vesijumppa poisti pahimman väsymyksen ja oli todella hauskaa. Hauskan näköistä oli myös kun 79 päätä pomppi altaassa. Jumpan jälkeen kävin naapurissa syömässä toffeeta ja katsomassa Monty Pythonia. Hyvä päivä, varsinkin kun olen liian väsynyt ahdistuakseni koulujutuista vaikka syytä olisikin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo suomi24:nen kuulostaa kyllä kovin epäilyttävältä paikalta. Omalta kohdaltani nuo poikiin törmäämiset ovat käyneet kyllä verkossa, mutta tilanteissa joissa seuraa ei varsinaisesti ole haettu. Kuten silloin kerran kun päädyin pelaamaan shakkia verkossa yhden ihmisen kanssa :D


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Oikeastaan minua alkoi ahdistamaan pelkkä ajatuskin mistään treffisivustosta. Suomi24 tuntuu olevan ankein. Netti ei kyllä ole mikään huono tapaamispaikka.

Hanichu kirjoitti...

Se Suomi24 on varmaan huonoin paikka noista tommosista paikoista, mitä ne nyt onkaan.

Ilmoitukseen pitäisi kyllä laittaa kunnon kriteerit, aika paljon kaikkea törkyä sitä saa vastaukseksi, been there, done that. Vaikka kyllähän sieltä elämäni toinen avomies löytyi. Mutta historia on meille opettanut että se ei välttämättä tarkoita mitään hyvää ja kaunista!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

minä olen huomannut että laittoi kriteereiksi mitä tahansa niin törkyä tulee, se kai kuuluu asiaan. Huvittavinta oli joskus kun kuvittelin olevani oikea biseksuaali ja halusin tutustua naiseen ja sain vain hirveästi vastauksia miehiltä.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä olisi paras treffisivusto?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Sen kun tietäisi. Joskus aikoinaan sain ihan asiallisiakin vastauksia Cityn treffipaikasta, mikä sen nimi onkaan.

Blog Widget by LinkWithin