4.10.2005

Tänään on laiska päivä enkä edes tunne syyllisyyttä. Ehkä minulla on toivoa. Koulun jälkeen kävin kaupungilla, piti yrittää löytää jotain päällepantavaa mummon synttäreille mutta täytyy tyytyä vanhoihin vaatteisiin. En minä olisi oikeasti mitään tarvinnutkaan. Ainoa sovittamani vaate oli kelvoton sukujuhliin, tai oikeastaan melkein minnekään. Ehkä sitä olisi voinut pitää baarissa, jos haluaisi houkutella miehiä esittelemällä rintojaan aika näkyvästi. Se on isojen rintojen ongelma, kaula-aukkojen kanssa pitää olla aika tarkkana. Oli outoa olla ostoksilla toisen kanssa, yleensä olen yksin. Makutuomari oli kyllä hyvin pätevä.

Tänään on vielä edessä bussimatka kauas, animaation suunnitteluun liittyvä kuvausretki (kuulostaa hienommalta kuin onkaan). En ole juuri matkustanut Oulussa bussilla enkä ole liikkunut siellä päin joten se on jännittävää.

Omenasose on melkein liian hyvää maustamattoman jugurtin kanssa.

4 kommenttia:

Matonen kirjoitti...

Totta! Kaula-aukkojen kanssa pitää olla tarkkana.

Yhdessä kuorokaronkassa, jonne oli kaverin kanssa pistetty hieman rohkeamman kaula-aukon paidat, meillä oli paidan väreihin liittyvät koodit, että toinen tiesi milloin pitää paitaa kohentaa.

Tietysti kuulosti vähän oudolta, että kesken ihan muun jutun toinen toteaa, että kurkku on hyvää leivän päällä ja toinen että niin muuten porkkanaraastekin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuo koodikieli kuulostaa hyvältä idealta.
Kaupoista ei näyttänyt löytyvän muita kuin poolopaitoja ja napaan asti auki olevia, en tiedä ovatko ne hyvännäköisiä pienirintaisillakaan.

Valkoturkki kirjoitti...

Aargh! Minua raivostuttaa tämä amerikasta peritty ulkonäköön keskittyvä kulttuuri. Kaupoissa ei ole tarjolla kuin "seksikkäitä" vaatteita ja naisten pitää pukeutua muotoja mukailevasti tai hänen pukeutumistaan arvostellaan tyylittömäksi.

Kunpa naisten ja tyttöjen vaatteista löytyisi erilaisia vaihtoehtoja.

Mielestäni nykymuoti muokkaa maailmaa ihan outoon muottiin. Kun pukeudun miehisesti, löysiin vaatteisiin, jotka peittävät kehosta kaiken muun paitsi kädet (ranteesta eteenpäin) ja pään, niin keskusteleminen teinien kanssa tuntuu jotenkin absurdilta. Aivan kuin näkisin unta, jossa kuljen haalarit päällä aurinkorannalla.

Tässä tuskailen vaatteiden paljastavuutta. On minullakin silmät päässä. Koen liian paljastavan pukeutumisen tungettelevana. Kuvittele, että kadulla kävelevät miehet pukeutuisivat puoliläpinäkyviin paitoihin, joista nännit paistavat lävitse ja tiukkoihin farkkuihin, joista näkee persvaon.

Huomaa, että tarkoitan tässä kaikkia kadulla käveleviä miehiä. Arkisin en tahtoisi katsella liiemmin alastomia vartaloita, jotka harhauttavat ajatuksiani, vaan keskittyä omiin ajatusrakkennelmiini.

Nojoo... tämä oli tällainen "turha" valitus, mutta kommentti kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Valkoturkki: olen kyllä kanssasi samaa mieltä tuosta vaatteiden seksikkyydestä. En minä halua esitellä vartaloani jokaiselle vastaantulijalle. Ehkä olen kaino ja ehkä haluan että minut nähdään ensijaisesti ihmisenä eikä niinkään seksikkäänä.

Kaipaan sitä muodin aikaa yhdeksänkymmentäluvulla kun paidatkin olivat tarpeeksi pitkiä ettei selkä näkynyt eikä tarvitse pelätä sitä että esitteleekö pikkuhousujaan :P


Fanta

Blog Widget by LinkWithin