27.11.2005

Lisää nostalgiaa

Jotkut noista tuntuvat aivan vierailta ihmisiltä.
Taisin tuntea itseni vanhemmaksi 12-vuotiaana kuin 15-vuotiaana.

6 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Heh, 8-vuotiasta ÄnTeetä en vielä tunnistaisi ollenkaan, mutta 9-vuotiaana alkaa näkymään jo tutunoloisia piirteitä :)

Muistelisin, että minäkin tunsin itseni aikuiseksi joskus 12. ikävuoden paikkeilla, jonka jälkeen "aikuisuuteni" degeneroitui ylimieliseksi angstiksi. Hmmh.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minäkään en oikein tunnista itseäni 8-vuotiana vaikka tiedänkin se olevani. Hauskaa nähdä että olin noin iloinen lapsi.
12-vuotiaana eräs luokkani pojista luuli minua opettajaksemme, jolla oli samanlainen kampaus. Sekin vaikutti päätökseeni kasvattaa hiukseni.

Lapsena minua luultiin aina vanhemmaksi kuin olinkaan (11-vuotiaana rippikouluikäiseksi). Jostain 16-vuotiaasta lähtien olen näyttänyt nuoremmalta kuin olenkaan.

Lord Boredom kirjoitti...

Minä taas muistelen kuulleeni ala-asteikäisenä kaikenlaisia "pikkuvanha"-kommentteja; En tiedä, näytinkö vanhemmalta, mutta ainakin käyttäydyin aikuisemmin kuin olisi ollut tarpeen.

(Nykyään pitäisin huonona merkkinä, jos lasta pidetään pikkuvanhana. Ettei vain käy niinkuin minulle, että lapsuus ja teini-ikä lapsellisuuksineen menevät vähän sivu suun, kun lapsi on "pikkuvanha" ja tekee niin kuin luulee aikuisten tekevän, keskittyvän täyspäiväisesti opiskeluun (työhön) ja elää muutenkin täysin ennaltapäätettyä pseudoelämää. Ehkä tämä pohdinta olisi blogimerkinnän arvoinen tässä joskus).

Tuo on muuten totta, että näytät nuoremmalta kuin oletkaan, ehkä n. 18-21 -vuotiaalta. Jos en tietäisi, ja ulkonäön perusteella pitäisi arvata, niin veikkaisin jotain tuohon suuntaan (tosin olen ennenkin erehtynyt - muutama kuukausi takaperin luulin ihan oikeasti yli 40-vuotiasta naista kakskymppiseksi).

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Otsatukka taitaa tehdä nuoremman näköiseksi. Ei minulla ole kyllä mitään erityistä tarvetta näyttää ikäiseltäni, kun muutenkin tunnen itseni nuoremmaksi (lapsena tietysti pidin itseäni vanhempana kuin ikätovereitani, olen viime vuosina muuttunut paljon lapsellisemmaksi kuin 16-vuotiaana, vaikka pysyinkin lapsena pitkään).

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin jännä kuvakollaasi. Hymy on edelleen se sama :)


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kollaasiin olisi voinut lisätä jonkun vauvakuvankin ja nykykuvan, sitten siitä olisi ehkä saanut tasapainoisemman, minua ärsyttää tuo huono sommittelu.

Blog Widget by LinkWithin