25.11.2005

Minulla on tänään kaksi pulmaa, molemmat onneksi aika pieniä.

Toinen liittyy opinnäytteeseeni (joka etenee jotenin, jotenkin en saa itseäni ahdistumaan laiskuudestani). Minun pitäisi ostaa nyt maaleja ja paperia ja kaikkea sellaista. Saan koululta rahaa ja minulla on tililläni sponsoreiden antamaa. Jos käytän koulun rahoja täytyy minun ensin kävellä taiteilijatarvikeliikkeeseen, katsoa tavaroiden hinnat, kirjoittaa ne kahtena kappaleena tilauslomakkeeseen, etsiä osastonjohtaja ja hankkia hänen allekirjoituksensa papereihin. Sitten toinen paperi viedään koulun taloustoimistoon ja toisen kanssa voi palata liikkeeseen. Sponsorirahojen kanssa vain menen kauppaan ja ostan tavarat. En tiedä mikä suuri ongelmani on, samaan tarkoitukseen rahat on kuitenkin tarkoitettu.

Toinen ongelmani liittyy huomiseen. Kukaan ei varmaan tiedä mihin aikaan Rotuaarilla järjestetään tiernapoikakilpailut? Minun pitäisi viedä espanjalainen tuttuni sinne mutta en ole varma ajasta, netistä löytyi vain päivämäärä.

2 kommenttia:

å,å kirjoitti...

Valtakunnallinen Tiernapoikakilpailu
26.-27.11.2005

Alkukilpailu lauantaina 26.11.2005 klo 10 alkaen

Finaali sunnuntaina 27.11.2005 klo 12 alkaen

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos. Itsekin juuri huomasin tietojen ilmestyneen sivuille. Voi kai olettaa että joskus kahden aikaan tapahtuisi vielä jotain, kai alkukilpailu kestää nelisen tuntia. Tai sitten voisi yrittää sopia aikaisemman tapaamisen.

Blog Widget by LinkWithin