19.11.2005

Olin järjestelmällinen ja tein hienon Excel-taulukon joulukuun tuloista ja menoista. Lopputulos näytti niin hyvältä että luulen että minulla on varaa askelmittariin. Se jotenkin tuntuu minun liikuntatapaani sopivalta apuvälineeltä. Sain yhden lehden tilauslahjana halvan askelmittarin mutta tuo olisi paljon kätevämpi, sitä voisi pitää vaikka taskussa.

Tänään tapaan netistä tuttuja Tolkien-faneja. Se on yleensä hauskaa.
Ilmakin on edelleen kaunis.

3 kommenttia:

Hanichu kirjoitti...

Minä sain Hyvä terveys-lehden tilauslahjana askelmittarin, onkohan se sama kuin sinulla jo on? Jos ei, niin saisit tuon kun en minä sillä mitään tee. Vaikka aika kytynen kai tuokin on, en tiiä askelmittareista. Mittaan jo sykettä, ei jaksa ihan kaikkea tilastoida. :D

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Voi olla samanlainen. Minä en halua sellaista jota pitää pitää vyöllä, se ei ole kätevää. Tuo haluamani askelmittari on motivoivan näköinenkin. Sykemittarit vaikuttavat liikaa kalorien mittaamiselta, askelten mittaaminen on jotenkin pehmeämpää ja hyötyliikuntaan kannustavaa.

Naakka kirjoitti...

Minulla on tuollainen askelmittari ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Se innostaa kyllä liikkumaan. Ja on toiminut hyvin taskussa.

Blog Widget by LinkWithin