10.11.2005

Pelkään aina myöhästyväni, vaikken muista milloin niin olisi viimeksi käynyt, jos koskaan. Paljon todennäköisemmin olen paikalla puoli tuntia etuajassa.

Pidän sitä, että minulla on aamuisin aikaa. Jos tilaisin sanomalehteä voisin lukea sitä rauhassa, nyt aika menee blogeihin ja muuhun nettitoimintaan. Herätyskelloni on ollut viisitoista minuuttia etuajassa, se on tuntunut fiksulta, saan itseni huijattua uskomaan että heräsin kuudelta vaikka oikeastaan heräsinkin jo varttia vaille.
Se ei ole oikeasti fiksua, niin kuin ei ole kuudelta herääminenkään, ainakaan näin marraskuussa. Tällä viikolla herääminen on ollut tuskallista ja olen ollut horroksessa loppupäivän.

Tänään kello oli oikeassa ajassa ja soimassa seitsemältä. Heräsin ensimmäisen kerran viideltä, sitten kuudelta mutta ainakin olen paljon pirteämpi. Jos vielä saisin mentyä nukkumaan kymmeneltä.

6 kommenttia:

Hanichu kirjoitti...

Mennäänkö viikonloppuna, lauantaina tai sunnuntaina, klo 14 kolmen tähden vesijumppaan? :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei valitettavasti käy, paljon ohjelmaa. Muuten kyllä.

Matonen kirjoitti...

Pidän kanssa kelloa pikkuisen edellä, jotta ehtisin joka paikkaan.

Tänään tein silti ennätyksen, olin täydellä tohinalla lähdössä töihin puoli seitsemään, kun yhtäkkiä tajusin, että työvuoro taitaakin oikeasti alkaa kahdeksalta. Soitin töihin ja varmistin ja sain puolitoista tuntia lisäunta :-)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olin joskus kouluaikoina vastuussa siskoni ja itseni kouluunlähdöstä, vanhemmat taisivat olla työmatkoilla. Olimme sitten valmiina lähtemässä kouluun puoli seitsemältä (ja sinne ei todellakaan ollut puolentoista tunnin matkaa).

Lord Boredom kirjoitti...

Kuten olen varmasti todennut muutamaan otteeseen aiemminkin (taisi tulla miitissäkin ohimennen mainituksi), minäkin pelkään usein myöhästyväni, ja siksi tapaan lähteä matkaan aina "sopivan ajoissa". Lopputuloksena oli esimerkiksi yläasteella ja lukiossa se, että ennen ensimmäisen tunnin alkua sain odotella puoli tuntia käytävällä odotellen harvoja kavereita. Blogimiittiin tulin tapaamispaikalle 10 minuuttia etuajassa: Murhasin aikaa viereisessä kirjakaupassa, ja aloin arvioimaan, että kyllä tästä 5 minuuttia ainakin menee parin kymmenen metrin matkaan, ja hyvä olla muutaman minuutin etuajassa. Bussipysäkeillä saan odottaa aina kymmenen minuuttia.

Tiedä sitten mistä johtuu, ei minulla pitäisi olla mitään myöhästymistraumojakaan.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olin blogimiitiissä 15 minuuttia etuajassa mutta en uskaltanut mennä tapaamispaikalle. Kulutin sitten aikaa katsomalla näyteikkunoita. En ollut tajunnutkaan miten paljon kultasepänliikkeitä Rotuaarilla on.

Blog Widget by LinkWithin