6.11.2005


Perunarieskaa
Originally uploaded by Ereine.Mitä voi tehdä kun unohtaa ostaa leipää ja pakastimesta on viimeiset leivät syöty alkuviikosta? Ja kun ilmankaan ei osaa olla.
Pitää tehdä reilu määrä perunamuussia lounaalle ja leipoa rieskoja. niitä tuli aika paljon ja suolaa niissä on vähän turhan paljon. En varmaan ikinä saa niitä syötyä, pakastaminenkaan ei taida onnistua. Mutta ainakin aamuksi on leipää, jonkinlaista.

8 kommenttia:

Pommi! kirjoitti...

Vauhdikkaat otsikot kuuluvat asiaan. Uskon että kaikki lukijat ymmärtävät tämän huumorin :)

Muttapa. Se on nyt siirretty tuonne odottamaan ilmestymistä. Sitä en muutellut yhtään, vaan se on ihan sama minkä laitoit minulle sähköpostiin. Eli kysymys ja sen perässä vastaus.

Klo. 09.00 se ilmestyy (jos tekniikka toimii)

Kiitti paljon kun jaksoit vastailla :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Jännittävää :) Minua ei olekaan haastateltu, paitsi kerran ja saanut ikinä tietää käytettiinkö vastauksiani ja miten.

Hanichu kirjoitti...

Apuva, jotain häikkää, en saa päivitettyä omaa blogia... pitää yrittää koululta huomenna, jos se on tässä koneessa vika tai jotain :(

Nimittäin jos painan "publish post" niin viestiosa ikään kuin deletoituu... outoa.

Iines kirjoitti...

Onnea näkymätön tyttö suurista lukijamääristä!

On ilahduttavaa, että vaatimattoman ja positiivisen tuntuinen, konstailemattoman elämänmyönteinen blogi on halutumpaa luettavaa kuin jalkaapolkevat aggressiiviset tai makeilevat haircut-luritukset. Jatka samaa linjaa vaan!

Iines kirjoitti...

Ja toisella perään...

Älä käsitä väärin tuota "vaatimaton"-sanaa. Siis blogisi ei vaatimaton, vaan asenteesi ja tyylisi, jolla elämään suhtaudut. Aito, vaatimaton ja lämmin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hanichu, minullakin käy niin, mutta viesti menee kyllä perille.

ikkunaiines, kiitos. Vaatimaton on positiivinen sana. Välillä kyllä tuntuu ettei täällä ole muuta kuin itsekorostusta ja oman minän esille tuontia, mutta ehkä se kuuluu päiväkirjaan.

Hanichu kirjoitti...

Minulla viesti ei mene perille, tai siis, kun sitten katsoo omaa blogia päivityksen jälkeen niin näkyy vain otsikko eikä viestiä ole missään. Höh.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Onpa outoa ja tylsää. Toivottavasti ratkeaa. Pitäisi varmaan kokeilla onko minullakkin sama ongelma.

Blog Widget by LinkWithin