11.12.2005

Suuri joulusiivous on valmis. Tai ei se niin suuri ollut, kaappeihin enkä laatikoihin koskenut ja matotkin olisi voinut puistella eikä vain heilutella tuuletusparvekkeella (jos meillä olisi mattoteline) ja jääkaapin takaa olisi voinut siivota. Mutta ainakin tiskiallas kiiltää, hellan taus on vähän siistimpi kuin aikaisemmin ja lattiat on luututtu (kontaten lattialla rätin kanssa). Mukana olivat ystäväni Tolu ja ihmeaine. Toivottavasti siisteys kestää vielä viimeisen viikon ennen lomaa.

Nyt pitäisi keksiä jotain syötävää ja käydä kaupassa. Tänään olen muistanut vaikka mitä mitä pitäisi ostaa mutta olen tainnut unohtaa ne kaikki.

2 kommenttia:

Matonen kirjoitti...

Ihmeaine on ihan paras ystävä siivotessa!
Minulla vaan sen nimikin on vitsikkäästi All-tip-top ja tuoksuu ihanasti sitruunalle ja kyllä kiiltää kun sillä putsaa!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minun ihmeaineeni ei tuoksu juuri millekään mutta puhdasta tulee. Ja se on addiktoivaa, nytkin juutuin varmaan puoleksi tunniksi jynssäämään tiskipöytää kun tajusin miten kiiltävän siitä saa. Addiktion saa syntymään myös valkoisten muoviesineiden ja ruokailuvälineiden kanssa (yhtenä jouluaattona puhdistin kaikki äitini haarukat, veitset ja lusikat ihmeaineella, kun yhden olin puhdistanut ei muita voinut jättää kiillottomiksi).

Blog Widget by LinkWithin