25.1.2006

Tänään on ollut hyvä päivä. Minulla on tasapainoinen ja rauhallinen olo. Opinnäytetyö kyllä vähän väijyy taustalla mutta ei pahasti eikä minulla tunnu olevan pakkoa tehdä yhtään mitään.
Aamupäivällä oli taas viestintäoikeutta ja siellä oli suorastaan hauskaa. Juttelin yhden tutun ja muutaman puolitutun kanssa ja koin tulevani hyväksytyksi omana itsenäni, vaikka toiset olivaatkin sellaisia ihmisiä joilla on tapana juhlia yömyöhään ja jollaisia vierastan. Muutenkin olin sosiaalinen ja suorastaan rohkea. Vaikka tunnen itseni koulullakin ulkopuoliseksi on minulla oikeastaan aika paljon tuttuja. Ja tuntemattomillekin on aika helppoa puhua, jos joutuu hyvään tilanteeseen. Aloitteen tekeminen on edelleen hankalaa.
Opetus loppui ruokatuntiin, kahdeltatoista ruokalassa on aina hirveä jono ja päätin kuluttaa puolisen tuntia koulun kirjastossa. Luin yli tunnin englantilaista valokuvalehteä. Kauniita kuvia meren rannasta.
Kotimatkalla sain lähikaupassa (joka sattuu olemaan suuri automarket) sain todella hyvää palvelua lihatiskillä. Tai minuun suhtauduttiin kohteliaasti vaikka ostin vain neljä viipaletta savunautaa, karjalanpiirakoiden seuraksi.

Välillä aurinkokin näkyi melkein.


Tämä on 501. viesti, joukosssa on kyllä ollut paljon kuviakin. Tuntuu oudolta että olen jaksanut kirjoittaa näinkin paljon.

5 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

"Välillä aurinkokin näkyi melkein."

Täällä muutamaa kilometriä pohjoisempana se näyttäytyi oikeasti. Ainakin yliopiston erään rappukäytävän eräästä ikkunasta avautui näkymä, jossa taivas oli sininen, ja yliopistorakennuksen katto kylpi auringonvalossa. Jos hyvä tuuri käy, saadaan vielä valokuvauskelejä! Nyt illalla oli kyllä pilvistä, mutta kovin repeilevältä näytti pilvet, sillä erotin ulkonakäydessäni tähtiä taivaalta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Vesijumpasta tullessani taisi olla aivan kirkasta, erotin sen melkein ainoan tunnistamani tähtikuvion eli Orionin. Luulen tunnistavani myös Kassiopeian mutta Otavan kanssa tulee ongelmia.

Lord Boredom kirjoitti...

Otava on ainoa tähtikuvio, jonka tunnistan, vaikka tähtitiede onkin kiintoisaa. Näsäviisaana voisin tietysti argumentoida, että turha sitä on tähtikuvioita opetella, kun tähtitaivas kuitenkin on (vähän) erilainen 10000 vuoden päästä ;-)

(Nykyään katsoessani tähtiä keskitynkin miettimään, onkohan joku kirkas kohde tähti vai planeetta).

Anonyymi kirjoitti...

Tähdet erottaa planeetoista siitä, että tähdet tuikkivat.

Lord Boredom kirjoitti...

Planeetat tuikkivat yleensä vain vähemmän, kuin tähdet, koska ne eivät ole pistemäisiä kohteita.

Planeetan voi erottaa tähdistä myös sillä, että jos oikein tarkkaan seuraa hetken aikaa, niin planeetat liikkuvat tähtien suhteen.

Blog Widget by LinkWithin