26.1.2006

Taas kerran vesijumppaa

Isorintaisen elämä on oikeasti hankalaa. Huomasin tänään, että kannattaa heti mennä erikoisliikkeeseen, varsinkin jos on etsimässä uimapukua (syksyllä ostamassani on ikävän iso kaula-aukko ja rinnat yrittävät karata). Urheiluliikkeessä oli vain urheilullisia, sellaisia joissa on pystyraitoja ja korkealle leikatut aukot jaloille. Ja yleensä avarat kaula-aukot. Tavaratalossa on taas auringonottoon tarkoitettuja koristeellisia tai sitten muuten sopivia mutta kaksi kuppikokoa liian pieniä, suurimmillaankin. Mutta onneksi on pieniä liikkeitä, jotka myyvät alusvaatteita ja yöpukuja ja uimapukuja, ja jotka ovat ehkä toimineet samalla paikalla 50-luvulta. Ja joissa on asiantuntevia myyjiä, jotka heti tietävät mitä haluan ja etsivät sopivan koon ja ottavat kantaa asun istuvuuteen. Ensimmäinen sovittamani oli hyvä (nyt olin toista kertaa liikkeessä, viimeksikin ensimmäisenä sovitettavaksi saamani oli hyvä) ja vielä aika edullinenkin (mikä on aika harvinaista kun pitää ottaa rinnat huomioon). Tummansininen ei ole lempivärejäni mutta muuten puku on täydellinen, toivottavasti käytössäkin.

Tuntuu oudolta ostaa varusteita liikuntaharrastusta varten. Ei minulle ole ollut tapana harrastaa liikuntaa.

Ostin myös alennusmyynnistä kirjan ruoka-aineista, ssiinä on kiehtovia värikuvia esimerkiksi pomeloista ja kennomaisista mahalaukuista.

3 kommenttia:

Orange seeds kirjoitti...

Samat uimapukuongelmat väijyvät valitettavasti pienirintaisiakin jos ei ole paljastavan puvun ystävä. En tajua miksi nimenomaan urheilulliset ovat niitä avarasti leikattuja sekä ylhäältä että alhaalta. Varsinkin kammoan sellaisia korkealle leikattuja jalan aukkoja, tuntuu että niistä näkyy kaikki kun vähänkin kävelee huolettomasti..
Itse ainakin halusin uikkarin joka on alaosastaan ns. mummomallinen eli pienillä punteilla ja ylhäältä ei paljasta. Jouduin tyytymään kaksioisaiseen ja raidalliseen mutta väri oli onneksi tosi hyvä ja molemmat niistä kahdesta osasta asiallisen malliset. Sseuraavan kerran kyllä kokeilenkin tuollaista erikoisliikettä urheiluliikkeen sijaan:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Näin useammaskin kaupassa lahkeellisia, ne tuntuvat minulle liian oudoilta. Mutta aika paljastavia oli suurin osa, joissain oli melkein koko selkäkin paljas. Minua ei kyllä rintojen näkyminen niinkään haittaa, suurempi ongelma on se että hyppiessä ne pyrkivät tulemaan kokonaan ulos puvusta ja se ei ole hauskaa. Uudessa on parempi kaula-aukko.

Tuossa liikkeessä sai aivan loistavaa palveluakin, yksin olisin varmaan joutunut kokeilemaan kaikkia ja hyppelehtimään niissä. Arvostan hyvää palvelua, on hauskaa kun minut huomioidaan kaupassa.

Mikko Moilanen kirjoitti...

"[..] kennomaisista mahalaukuista."

Haa! Sehän on Tripe Ration! Wikipedian mukaan koirat tykkää niistä. Luulin pitkään, että tripe rationit Nethackissä olisi englanninkielinen nimitys koiranruoalle, mutta onneksi Wikipedia korjasi harhaluuloni ja antoi syvällisempää ymmärrystä Nethackin hienouksille.

Sarjis.


http://en.wikipedia.org/wiki/Tripe

Blog Widget by LinkWithin