10.1.2006


Uusi peitto
Originally uploaded by Ereine.

Nyt pitäisi riittää lämpöä, varsinkin kun ikkunan ilmastointiventtiilikin on korjattu, enää täällä ei ole jäätävän kylmää.

Uusi peitto on pehmeä ja mukava, punaisesta pussilakanasta olen haaveillut siitä asti kun minulla oli teininä voimakkaan turkoosit seinät makuuhuoneessa. Tuo oli aivan liian kallis mutta ihanan ylellinen, puuvillasatiinia ja reunassa kultaraita. Sekä peiton että lakanoiden pitäisi olla allergiselle sopivia.

Matkalla kaupunkiin minulle soitettiin kaksi kertaa, hyviä ja huonoja uutisia. Koulukaveri kysyi olinko tulossa yrityshautomon tapaamiseen, olin aivan varma että sen piti olla vasta torstaina, muistin väärin. En sitten mennyt. Hyvä puhelu tuli liikkeestä, josta tilasin uuden tietokoneen. Se saattaa olla täällä ensi viikolla.

Tarja Halosen vaalimainokseen oli teipattu pieni paperilappu. Siinä luki: "Tarja on punk".

4 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Täällä... tai no siis ei täällä - en minä nyt sentään vaalijulisteita tänne kotiini ole raahannut - vaan tuolla kilometrin päässä, kävelylenkin varrella oli kaikkien ehdokkaiden julisteisiin liimattu "Olen valehtelija" -tarrat, ja lisäksi jonkun päälle A4, jossa oli anarkistien logo ja "Ei johtajia". Hyvä, kun piristävät muutoin niin ankeita ja samanlaisia naamajulisteita!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Turussa taisi olla jollekin pienemmälle miesehdokkaalle piirretty tyylikkäät viikset ja silmälasit. Näytti melkein sympaattiselta.

Toisessa paikassa vain arto Lahti oli säästynyt lumipeitteeltä. Hän näytti säteilevän jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin toivoin lahjaksi äidiltä uutta peittoa ja veljiltä civ4:sta... en saanut. Ihmiset aina valittaa, että mulle on hankala ostaa lahjoja ja silti ignooraavat suorat lahjapyynnöt ja vihjauksetkin...


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olen huomannut että vihjaukset eivät toimi. Tänä vuonna toivoin vuodevaatteita (hyvin suoraan) ja Muumi-kalenteria, sen sain mutta peiton sain ostaa itse. Mutta ainakin se on juuri sellainen kuin haluan, mukavan pöyheä.
Kukaan ei kyllä ole valittanut että minulle on hankalaa ostaa lahjoja, en kyllä niitä kovin usein saa.

Blog Widget by LinkWithin