21.2.2006


Dinner
Originally uploaded by Ereine.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iloista ruokaakin. ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuon värinen ruoka ei voi olla piristämättä, vaikken yleensä vaaleanpunaisesta välitäkään. Sitä olisi vain voinut olla enemmän, jäi vielä nälkä.

Orange seeds kirjoitti...

Mmm. Smoothietpa vasta ovat hyviä, ja tuo vaaleanpunainen on kyllä erittäin herkullisen näköinen:) Siitä asti kun joskus ostimme 39euron lottovoitolla blenderin olen ollut ahkera smoothieharrastaja. Suosikki reseptini on seuraavanlainen:

-ananasmehua
-kauramaitoa (mansikan makuinen parasta)
-iso banaani
-kiivi
-vadelmia oikein runsaasti (pakkasesta tai tuoreena)

Pakastemarjat ovat kesällä oikein hyviä, koska niillä smoothiesta saa ihanan kylmää ja raikasta. Vaikka tuoreet ovat tietysti maukkaampia.

Lisäksi minulla on erilaisia aamupala variaatioita jotka yleensä sisältävät tuoremehussa yön yli liotettuja leseitä (kauraa, ruista, guinoaa), jugurttia, banaania ja miksei vähän marjojakin jos vaan on. Täyttävää kuin puuro mutta paremman makuista.

(Blenderin kanssa saa myös tehtyä hyviä kasvissosekeittoja ja kun tekee ison kattilallisen syö halvalla hyvää monta päivää. Että ihan hintansa väärti vempele)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä olen haaveillut blenderistä, nyt minulla on vain ihan tavallinen sauvasekoitin (tai oikeastaan se ei ole ihan tavallinen, vaan sähkövatkaimeen kiinnittävä). Haaveilen myös mehulingosta, mutta ei ole rahaa.

Hyvää tulee kyllä sauvasekoittimellakin. Minä en laittanut tuohon mitään sen kummempia terveellisiä aineita (leseitä ja muita, maaistuvatko ne lopputuloksessa?). Maitokin oli kevytmaitojuomaa, minun pitää päästä eroon purkinpohjista. Uhrasin siihen yhden viimeisistä mansikkasurvospurkeistani ja oli kyllä sen arvoista.

Orange seeds kirjoitti...

Ei ne leseet maistu kun ei laita hirveästi, esim. puoli desiä liottamattomana ihan hyvä määrä. Neljän viljan puurohiutaleita olen usein laittanut. En tiedä onko se niin erityisesti terveellisempää. Ovathan hedelmät ja marjat itsessäänkin jo terveellisiä. Kaurajuoma on vaan maidonkorvike maidottomille ja leseillä tulee vähän täyttävämpää. Lesesmoothiella jaksan jo puoli päivää yliopistolla, eikä tarvi syödä puuroa:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy kokeilla joskus leseitä, varsinkin jos aamiaiseksi juo (en kyllä tiedä pystyisinkö aamulla vain juomaan jotain). Jossain ohjeessa käytettiin pellavansiemeniä, niistä ei taitaisi sauvasekoitin selvitä.

Blog Widget by LinkWithin