6.2.2006

Eilen oli aika jännittävä päivä.

Matkustin ystäväni luo bussilla ja huomasin oikean pysäkin vasta ajaessamme sen ohi. Olinkin harmitellut että niin hyvä kävelyilma jäi käyttämättä, parin kilometrin (sielläpäin on pysäkkejä aika harvassa) kävelyn jälkeen en ollut enää harmissani. Oli kylmää. Ja aurinkoista ja reittini kulki metsiköiden läpi, aika kaunista. Onneksi minulla oli kartta mukana, muuten saattaisin edelleen harhailla jossain Iskossa.


Lisää jännitystä oli luvassa (sen jälkeen kun minä olin korruptoinut ystävääni rakkauskirjoilla ja hän minua animella). Menimme yliopiston roolipelikerhon lautapelipäivään. Minä kyllä haluaisin pelata vähän hienompiakin lautapelejä mutta ne pelottavat minua. Onneksi nyt ei tarvinnut pelata mitään sellaista, pelasimme mukavien luonnontieteilijätyttöjen kanssa "retropelejä". Trivial Pursuitia (minulla oli hyvä tuuri ja sain ensimmäisellä kierroksella neljä palaa), Twisteria, Kimblea ja muitakin. Suurin suosikki oli pingviinipeli, siinä piti tasapainottaa pingviinejä huteralle jäävuorelle.
Hauskaa oli ja ainakin tytöt olivat todella ystävällisiä ja mukavia, poikien kanssa en tietenkään ollut tekemisissä (he pelasivat vakavia pelejä jotka veivät tilaa ja joissa oli paljon pieniä juttuja). Yksin en uskaltaisi edelleenkään mennä mutta nyt ainakin tunnistin muutaman ihmisen.

Tänään en haluaisi mennä kouluun, mutta on pakko. Animaatiomme saa työharjoittelijan toisesta koulusta ja kaikkien pitää olla vastaanottamassa häntä.

2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

uskaltausuin haastamaan sinut tällaiseen hölmöön kyselyyn kun jotain oli pakko, ja sinulla tuntuu olevan tämän tyylisiä välillä. löydät kyselyn sivultani, sitä ei ole pakko tehdä

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Täytyy miettiä noita, en tiedä keksinkö niin montaa kohtaa :)

Blog Widget by LinkWithin