27.2.2006

Joku soitti ja väitti että olen myymässä "peisseriä" (pacer? mikä se edes on?) Keltaisessa pörssissä. Vastasin: "Enkä ole."

Vääristä numeroista tulee aina jotenkin outo olo, ihan kuin minä olisin toiminut väärin jollain tusin huomattavalla tavalla. Lankapuhelimen aikaan meille yhdistyi useamman kerran puheluita, jotka olivat matkalla johonkin naapurikunnan yritykseen. Se ei ollut pizzeria, ehkä se oli joku konevuokraamo. Jotkut eivät meinanneet uskoa että oikein valittu numero voi päätyä väärään puhelimeen.

6 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Jos pitäisi arvata, mikä "pacer" on, niin sanoisin että sydämentahdistin. Mutta hieman epäilen, että sellaista myytäisiin Keltaisessa Pörssissä. Ehkä askelmittari, hmm?

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä sellainen kävelylaite?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Joltain kuntoilulaitteelta sse minustakinkuulostaa. Keltaisen pörssin nettisivuilla ei kyllä ole myytävänä mitään siltä kuulostavaa jotain taitaa jäädä mysteeriksi.

Tristan kirjoitti...

Kuinka oudosti sitä ihminen syyllistyykään.

Jani kirjoitti...

Veikkaan autoa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tristan, totta. Tosin se ei ollut varsinaista syyllistymisestä, vain lievän epämukavaa oloa. Ehkä se liittyy vain siihen että joutuu vieraan ihmisen kanssa tekemisiin.

Jani, voit olla oikeassa, hän kuulosti automieheltä.

Blog Widget by LinkWithin