2.2.2006

Ystävä kävi eilen kylässä koiransa kanssa. Se oli hauskaa mutta jälkeenpäin huomasin että taidan olla allerginen koirille. Harmillista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minuakin sapettaa itsessäni ehkä eniten eläinallergiani. Luin joskus tiedeuutisia popularisoivasta lehdestä, että kehitteillä on allergiaa aiheuttamaton kissa, mutta mistä sitä varmaksi tietää, tuleeko sellaista koskaan.

Tästä lähtien täytyy sinun kai välttää eläimellisiä (!) koteja.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minua oikeastaan ärsyttää enemmän siitepölyallergia, aika harvoin joudun koirien kanssa tekemisiin. En ole varmaa olenko allerginen kissoille, siskoni ei ole vaikka onkin melkein kaikille.
En ole koskaan halunnut koiraa, en tiedä muuttuuko mieleni nyt kun se on muuttunut kielletyksi (jos edes olen allerginen, se on kyllä aivan todennäköistä).

Hanichu kirjoitti...

Voi harmi!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei siitä hirveän voimakkaita oireita tullut, mutta vähän kuitenkin. Ei varmaan kuitenkaan estä kyläilyä ja Jasmin tapaamista :)
Ärsyttää vain kun allergiat lisääntyvät. Pitäisi varmaan käydä jossain testeissä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiset ovat muuten kansainvälisesti ottaen hirveän allergista kansaa. Olen asunut monissa maissa enkä missään ole törmännyt tähän allergiaongelmaan, ja olen tajunnut sen olevan erityisesti suomalaisten ongelma vasta Suomesta lähdön jälkeen. Suomessa kaikki nuo intoleranssit ja allergiat ovat niin luonnollisia juttuja ettei niihin siellä edes kiinnittänyt paljon huomiota.

Blog Widget by LinkWithin