30.3.2006

Maanantaina vastaani tuli pelottava joukko teinipoikia, ehkä yläasteikäisiä. Heidän perässään, erillään muista käveli kaksi poikaa, eivät yhtään niin uhkaavan näköisiä mutta vilkkaasti keskustelevia ja iloisia.


Odotan kahta tärkeää kirjettä ja yhtä tärkeää sähköpostia (kai mahdollinen työnantajani numero yksi olisi ottanut yhteyttä, jos hän päättikin olla antamatta työtä minulle? Tai jos hän kuullut oikein osoitettani ja viesti ei mennyt perille? Miten muuten gmailin voi sanoa kuin geemail? Olisi sittenkin pitänyt antaa koulun osoitteeni, mutta ihmiset eivät yleensä ymmärrä sitä. Tai ehkä yhteyksissä on jotain vikaa). Onneksi sain eilen hoidettua työn numero kaksi.

Tällä viikolla pitäisi vielä hoitaa yksi viimeisistä opinnäytteeseen liittyvistä asioista, musiikin tekijänoikeudet. Teostohakemus on postissa mutta Gramexille minun pitäisi soittaa. Tai oikeastaan ensin pitäisi käydä tapaamassa koulun taloussihteeriä. Tilanne on vähän monimutkainen, saan koululta 400 euroa ja loput maksan itse sponsoriavustuksilla. Gramexin lasku on kai jotain 460 euroa, heiltä pitäisi saada kaksi laskua. Ei tuo ole suuri ongelma mutta ahdistaa. Se puhelimella soittaminen siis, taloussihteeri onneksi ei ole yhtään pelottava, jos hän sattuu olemaan paikalla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, työnantajien ilmoituksiin ei kannata luottaa. Todella monet jättävät ilmoittamatta, jos työntekijä ei tule valituksi. Jos asia häiritsee, kannattaa soittaa itse ja kysyä.

(On nimittäin tullut tätä parinkin ihmisen kanssa viime aikoina manailtua. Aiheen vierestä vielä lisäksi sen verran, että ei kannata myöskään olettaa, että työnantaja maksaisi palkan oikein/oikeaan aikaan. ;) )

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Keskustelumme (hän siis soitti minulle) meni niin että ensin hän kysyi ehdinkö tekemää pienen taiton, sitten keskustelimme työstä ja hän sanoi että lähettää sähköpostilla tarkemmat tiedot ja että lähettää perjantaina materiaalit. Siitä päättelin että minulle on tarjottu töitä, jos kyse olisi ollut työhaastattelusta en olisi yhtään varma. Voi tietysti olla että hän ei viitsi ilmoittaa suunnitelmien muuttumisesta, mutta en usko, kyseessä on isäni tuttu ja mukava ihminen. Tämänkaltainen kommunikointi, tai sen puute, taas on kai hänelle tyypillistä. Ei muuten hermostuttaisi mutta työn deadline on joskus ensi viikolla. No ei se ole suuri onnettomuus vaikken työtä saisikaan, rahatilanne näyttää tällä hetkellä ihan hyvältä, varsinkin kun Gramex ongelmani taisi ratketa yllättävällä tavalla niin että säästän yli sata euroa.

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa, no tuossa tapauksessa luulisi hänen kyllä ilmoittavan. Jotkut ihmiset ovat tosiaan kommunikoinnissa vähän huonoja ihan vain jostain luonnesyistä... ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Työantaja soitti eilen, materiaalien pitäisi tulla tänään ja työn olla valmis ensi viikolla. Vähän kiire tulee.

Blog Widget by LinkWithin