3.3.2006

Tauti jatkuu mutta minulla ei ole enää edes kuumetta (eilen oli melkein 39 astetta). Pystyn lähtemään Jyväskylään vaikka ajatus pitkästä bussimatkasta ei houkuttelekaan. Siellä on kuitenkin hauskempaa sairastaa.

Heräsin viime yönä tunnin välein kunnes en jaksanut sitä enää kahdelta. Luin kirjaa ja blogeja vähän aikaa, sitten sain nukuttua taas muutaman tunnin. Ei varmaan pitäisi nukkua päivällä.

5 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Matkustaminen melkein 39 asteen kuumeessa ei kuulosta oikein hienolta idealta :-/ Vaikka toisaalta olet varmasti oikeassa, siellä sinun olisi hauskempi sairastaa.

Koitahan kestää ja parantua.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla ei ole nyt yhtään kuumetta (tai vähän päälle 37, toivottavasti se ei siitä nouse), 39 asteessa en kyllä lähtisi. Kuume on minusta pelottavaa, normaali ruumiinlämpöni on aika alhainen ja nuorempana minulla oli todella harvoin kuumetta. Viime syksynä taisin kyllä olla samanlaisessa flunssassa ja kuumettakin oli reippaasti.

Eiköhän tauti parane pian.

Lord Boredom kirjoitti...

Jahas, silmäni hyppäsivät sitten tuon "enää ei ole kuumetta"-kohdan yli. Pitääpä aina töpeksiä. Se tietysti muuttaa asian, mutta periaatteessa moinen rasitus (matkustus) ei ole hyväksi noin pian melkein 39 asteen kuumeen jälkeen. Toisaalta, 37 asteessa pystyy kyllä hyvin matkustamaan, ja vaikka tauti saisi uuden otteen, niin on kuitenkin mukavampi sairastaa äidin(kö?) luona, kuin yksin pienessä yksiössä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Äidin luokse olen menossa. Tiedän kyllä että se ei ehkä ole järkevää mutta en kestä olla täällä, varsinkaan kun en saa kunnolla levättyä. Äidillä on televisio ja sohva ja siellä on ruokaa. Minua alkoi pelottamaaan se mitä tapahtuisi jos minulla olisi vaikka 40 astetta kuumetta ja olisin Oulussa, kukaan ei tietäisi siitä. Sairastaessa yksinasuminen tuntuu ankeimmalta, muuten nautin siitä.

Eilen illalla oli lievästi koomista kun eräs kaverini soitti ja pyysi minulta nettipalvelusta kun hänellä ei ole kotona yhteyttä. Hänellä on sama tauti ja vertailimme oireitamme, minulla tauti taitaa kuitenkin olla lievempi kun pystyin eilen käymään koulussakin (en olisi kyllä mennyt jos ei olisi ollut pakko). Yhden koulututun koko perheellä oli kuulemma ollut myös flunssaa ja kauheita jälkitautejakin.
Tunnen itseni aika itsekkääksi kun haluan mennä äidin luo, hänen pitäisi lähteä ensi viikon lopulla käymään mummolassani (mummoni oli kaatunut ja murtanut lonkkansa, juuri kun hän oli toipumassa polvileikkauksesta, hänellä on myös alkava Alzheimerin tauti ja hän joutuu käymään dialyysissa ja sydämessäkin taitaa olla jotain vikaa). Minun pitäisi varmaan jäädä tänne sairastamaan, mutta toisaalta flunssaa on niin paljon liikkeellä että äitini voisi saada sen muualtakin.

Tuazophia kirjoitti...

Ei muita ihmisiä niin kauheasti kannata flunssaisena varoa, jos nuo muut nyt eivät ole jotain riskiryhmää (pieniä vauvoja, heikkoja vanhuksia...). Flunssan kun voi saada vaikka sanomalehdestä.

Minä sairastin kuumeosan jo aiemmin, nyt on pää räjähtänyt viikon verran - viisi päivää antibiootteja on kyllä hieman helpottanut, mutta missä vaiheessa pitäisi mennä uudelleen lääkäriin, jos tämä ei lopu?

Blog Widget by LinkWithin