13.3.2006

Selvisin flunssasta, vaikka koko loma siihen menikin. Väliin jäi Scillan tapaaminen, Helsingin retki ja luistelu Jyväsjärven jäällä. Niiden sijaan makasin sohvalla, inhosin itseäni, töitäni, stressasin koulujutuista, ahdistuin maailman tapahtumista ja tartutin äitini niin pahasti ettei hän ole ollut aikuisiällä niin sairas. Huonomminkin olisi tietysti voinut mennä ja hyviäkin uutisia tuli, esimerkiksi mummostani joka on murtuneesta lonkasta huolimatta välillä yllättävän pirteä, kuulemma. Siskokin kävi kylässä ja saimme vaihteen vuoksi kunnon ruokaa. Nyt olen melkein terve mutta ajatus koulusta ahdistaa. Sain tietää että tehtävä, jonka kuvittelin olevan tehtävänä koulussa huomenna olikin ollut tehtävänä perjantaina ennen lomaa (jolloin olin kyllä niin huonossa kunnossa etten olisi päässyt kouluun) ja sen pitäisi olla valmis huomenna. Täytyy varmaan anella opettajalta jatkoaikaa, pitäisi kirjoittaa valitus Julkisen sanan neuvostolle ja se ei vaikuta kovin helpolta. Jos tehtävää ei tee ei pääse kurssista läpi, myöhästyminen laskee numeroa. Muutenkin se kurssi ärsyttää, miksi ihmeessä minun pitäisi opetella journalistin eettisiä ohjeita ja heidän työhönsä vaikuttavia lakeja? Opinnäytetyönikin näytti kamalalta telkkarissa ja tulee myöhästymään pahastti ja kaikki on ankeaa.

Ärsyttää valittaa koko ajan mutta oloni ei ole tällä hetkellä mitenkään hyvä tai iloinen.

3 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Kyllä välillä saakin tuntua paskalta. Halaus sinne, jaksa. Ja kun tulet Helsinkiin, VAADIN että tulet mun kanssa lounaalle, ainakin!

Scilla kirjoitti...

Hihi. Minäkin taidan vaatia uutta tapaamista, kun tulet jälleen Jyväskylään.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Haluan teidät kyllä tavata, Jyväskylään menen useammin kuin Helsinkiin, mutta ehkä päädyn sinnekin joskus. Jos rahaa löytyy.

Muutenkin olo on onneksi parempi, vaikka nuha vielä kiusaakin. Auttoi paljon kun pääsi kouluun kohtalotoverien joukkoon. Kunhan saisi vielä ikävän tehtävän tänään tehtyä, siinä vaikeinta on hyvän lehtimiestavan vastaisen jutun löytäminen.

Blog Widget by LinkWithin