25.4.2006

Heräsin viideltä outoon oloon. 38,35 astetta kuumetta, taas. Pelottaa.

Minun pitäisi esitellä opinnäytetyöni perjantaina ja sunnuntaina matkustaa lomalle isäni luo ja sieltä Helsinkiin. Ei näköjään pitäisi tehdä mitään lomasuunnitelmia.

Taudin uusiutuminen pelottaa. Ei minulla yleensä ole flunssaa näin tiheään.

4 kommenttia:

Innu kirjoitti...

): Kuume ja sairastelu ei oo kivaa. Mulla itsellä kamalan harvoin nousee kuume kovin korkeaksi mutta on jo tosi kipee olo silloin kun lämpöä on sen 37,0 tai jopa alle :/. Ärsyttää joskus kun jotkut sanovat että eihän se ole vielä edes kuumetta mutta ehkäpä ihmiset on kumminkin yksilöllisiä ja peruslämpö saattaa olla eri.

Mun pitäs mennä huomenna käymään koululla ja esitellä mun opinnäytetyötä. Kyllä mie meinaan sinne mennä mutta en tiedä onko mitään esitettävää. Oon ollut pitkään kipeenä (fyysisesti ja henkisesti), olen ollut kamalan väsynyt (nukkunut pitkään tai en ole millään saanut unta). Tuntuu jotenkin tosi pahalta kun kumminkin tahtoisi valmistua ja yrittää tehdä mutta tuo sairastelu vaan jotenkin ns. estää sitä ):. Välillä sitten on muuten vaan kamalan saamaton olo

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kuulostaa hyvin tutulta, väsymys ja saamattomuuskin, tosin minulla ei ole ehkä yhtä pahana kuin sinulla. Paljon onnea opinnäytetyösi esittelyyn :) Soitin äidilleni aamulla, hänen ensimmäinen kommenttinsa oli "ramppikuumetta". Uskoi kyllä että olen oikeasti sairaana.

Minullakin on ollut alhainen ruumiinlämpö ja todella harvoin kuumetta, mutta viime aikoina se on muuttunut. Viimeisimmässä flunssassa oli yli 39 astetta, sitä edellisessäkin nousi aika korkealle. Tämänhetkinen tauti taitaa onneksi olla "vain" mahatautia, pitäisi parantua nopeammin kuin flunssan, nytkin on jo parempi olo ja kuume laskee. Täytyy kuitenkin levätä tämä päivä.

Veloena kirjoitti...

Uijui. Koita parantua, koska haluan kanssasi piknikkaamaan! Nyt rauhallisesti vaan ja paljon mustaviinimarjamehua ja inkivääriteetä!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Eiköhän tauti pian helpota. Kävin juuri kaupassa ja taisin ostaa aivan vääränlaisia juomia, takaisin en kyllä enää uskalla lähteä :)

Blog Widget by LinkWithin