29.4.2006


Rose III
Originally uploaded by Ereine.

Viime päivinä on tapahtunut kaikenlaista.

Torstaina kävin ystäväni kanssa valokuvausretkellä, joka venyi aika pitkäksi, ja sitten kylässä hänen luonaan.

Eilen esittelin oman työni (jännitti kauheasti mutta ilmeisesti se ei näkynyt) ja katselin muiden esityksiä (aika hienoja töitä). Tilaisuuden jälkeen menin koulukavereideni kanssa terassille ja jopa join yhden siiderin. Siitäkin tuli niin epämiellyttävä olo että lähdin kotiin muiden jatkaessa seuraavaan paikkaan.

Epämiellyttävä olo saattoi johtua siitäkin että tautini on tainnut palata, ärsyttävää. Tänään väsyttää enkä osaa tehdä mitään päätöksiä huomisen suhteen. Ehkä on parempi lähteä matkaan vasta maanantaina ja yrittää parantua kunnolla.

2 kommenttia:

minh kirjoitti...

Onko niitä sun tekemiä kansia jossain nähtävissä? Muistaakseni olen blogissa nähnyt yhden josta pidin kovasti.

Luin tätä pitkälle taaksepäin ja hihitin kun luin teinipäiväkirjaasi. Onneksi joku muukin on ollut yhtä tyhmä(kaikella ystävyydellä:). Mikä onni ettei silloin ollut blogeja!!! Aloin taas miettiä sitä pahvilaatikkoa, jonka jätin entisen asuntoni kellariin v.98 kun muutin ulkomaille. Laatikossa on(tai oli) valokuvia(kaikki luokkakuvani ja lapsuudenkuvia), kirjeitä ja päiväkirjoja ja jotenkin tuntuu, että se voisi olla vielä siellä. Mutta jos menisin kysymään, saisin hävetä silmät päästäni, typerämpiä juttuja ei voi muualta löytää(mm. päiväkirjoja täynnä valeita, fantasioita jotka olin kirjoittanut totena ylös. How sick is that?)...
Ihanaa, että julkaisit tuon teinipäiväkirjanpätkän. Kaikki me ollaan sellaisia joskus oltu, harvempi sitä vaan myöntää.
-minh-

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kaikki kannet löytyvät tuolta http://www.enostone.fi/kirjat.html vuodesta 2002 lähtien. Siellä on tosin muidenkin tekemiä, minun tekemäni saattaa tunnistaa tyylistä ja kannen suurempaa versiota katsoessaan nimikirjainten K. N. perusteella. Omien kotisivujen päivitys on ollut tekeillä viimeiset pari vuotta.

On aika huojentavaa että muutkin fiksut ihmiset ovat olleet teininä aika hassuja :)

Blog Widget by LinkWithin