21.4.2006

Tulin juuri blogimiitistä, siellä oli hauskaa. Aluksi meitä oli paikalla vain kaksi, sitten mukaan tuli kolme muuta: yksi aiemmassa miitissä ollut, yksi Jyväskylässä asunut ja yksi larppipiireistä tuttu (jota en noloa kyllä tunnistanut). Jyväskylän ja larppaamisen lisäksi puhuimme ainakin stalkereista (pelottavia), Neil Gaimanista (ihana), nykyajan nuorisosta (rappiolla) ja kryptozoologiasta (kiinnostavaa). Kahvilan jälkeen siirryimme pizzeriaan, muut söivät, minä olin seurana ja Lord Boredom lähti kotiin. Pizzeriassa oli nykynuorisoa ja outo mies, joka tuijotti meitä.

Pitäisi mennä nukkumaan.

8 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Hieman kadutti, kun lähdin niin aikaisin kotiin, olisin kyllä voinut jäädä seuraksikin vain. No, myöhäistä katua.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuleehan niitä uusia miittejä. Minäkin lähdin kotiin joskus tunnin kuluttua, muut jatkoivat vielä pelaamaan biljardia.

Veloena kirjoitti...

Hyvänen aika, Näkymätön, sinähän OLET nuorisoa?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuossa miitissä en ollut muut olivat vähintään puoli vuotta nuorempia. Ja siellä pizzeriassa oli ihan selviä lapsia, olutpullojen kanssa ja niin myöhään (siis yhdeltätoista).

Muuten olen kyllä hyvin nuori ja järkytyn siitä ettei ole lainkaan harvinaista että ikäisilläni on jo perhe ja työpaikka ja muuta sellaista mikä mielestäni kuuluu vain aikuisille.

Aaltoneito kirjoitti...

Se tuijottava mies oli ihan satavarmasti joku stalkkeri. Nyt kun vielä tiedettäisiin, että kenen stalkkeri...

Mutta oli kyllä hauskaa, pitää ottaa uusiksi joskus. Jos minä sitten vaikka puhuisin vähän vähemmän sillä kertaa, että muutkin saisivat suunvuoron.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se oli kyllä pelottava stalkkeri. Tai sitten vain kiinnostunut myyrien varpaiden murtamisesta.

Minä sain kyllä puhuttua aivan tarpeeksi, muista en tiedä. Mutta oli kyllä hauskaa.

Veloena kirjoitti...

Puoli vuotta? Hihitystä... luonani on parhaillaan yötä yhdeksän vuotta nuorempi ystäväni Qtea, joka on kaikilla mittareilla minua aikuisempi. :D

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä tapasin laskiaisena tytön joka oli minua ehkä kahdeksan vuotta nuori ja huomattavasti aikuisempi, se oli vähän pelottavaa.

Blog Widget by LinkWithin